NOLE GLEDA I NE VJERUJE: / Ova seksi manekenka kriva je za Đokovićev senzacionalni poraz

Image
Foto: Instagram: Denisa Somrova

Češki tenisač Jiri Vesely jučer je kreirao apsolutnu senzaciju u 2. kolu ATP turnira iz serije Masters 1000 u Monte Carlu. Ovaj češki tenisač koji je trenutno na 55.

14.4.2016.
13:10
Instagram: Denisa Somrova
VOYO logo

Vesely je tijekom svoje karijere osvojio samo jedan turnir, prošle godine u Oaklandu. Od tada do danas, Vesely nije baš oduševljavao na teniskim terenima, odnosno, nije osvojio ništa! I onda je Čeh kreirao senzaciju i Đokovića izbacio s turnira u Monte Carlu iz serije Masters 1000.

Osvojio juniorski Australian Open

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vesely je tenisač koji ima 22 godine i koji je odrastao u Njemačkoj. Tenis je počeo igrati kada je imao svega četiri godine. Ugledao se na svog oca koji mu je bio trener. Svoj talenat pokazao je 2011. godine kada je osvojio juniorski Australian Open i u pojedinačnoj konkurenciji i u parovima. Međutim, kad je došao u seniore, nije zabilježio baš zapažene rezultate. Njegovi teniski idoli bili su mu Andre Aggasi i, od njega, puno poznatiji sunarodnjak Tomaš Berdych.

Image
Foto: AFP, JEAN-CHRISTOPHE MAGNENET
Image
Foto: AFP, JEAN-CHRISTOPHE MAGNENET
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojka kao nadahnuće

Osim tenisa, Jiri Vesey jako voli nogomet i hokej na ledu, a za sebe će reći kako je navijač Slavije iz Praga. Posebno zanimljivo je to da je Vesely priznao kako puno bolje igra od kad je u vezi sa manekenkom Denisom Somrovom. Čini se kako je ova seksi manekenka onda kriva za Đokovićev poraz u Monte Carlu. Šalu na stranu, Vesely posjeduje potencijal i protiv Noleta ga je i pokazao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo