NITI BRILJANTNI POTEZI ANU KONJUH NISU MOGLI SPASITI PORAZA: / Gotov je san o finalu

Image

Hrvatska tenisačica 19-godišnja Ana Konjuh u subotu je u polufinalu travnatog WTA turnira u nizozemskom s-Hertogenboschu poražena od godinu dana starije Ruskinje Natalije Vihljanceve (74.

17.6.2017.
13:27
VOYO logo

U prvom setu Konjuh je izgubila servis u četvrtom gemu, ali mogla ga je odmah vratiti jer je u sljedećem gemu imala dvije prilike za "break", ali ih nije iskoristila. Nakon što je to preživjela, Ruskinja je sigurno privela prvi set u svoju korist.

ČUDESNI PODVIG HRVATSKE SENZACIJE: U neviđenom meču spasila čak pet meč-lopti i plasirala se u polufinale uglednog turnira

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konjuh je u drugom setu izgubila servis ponovno u četvrtom gemu, ali uspjela se vratiti i poravnati na 3-3. No, kod rezultata 5-5 opet gubi servis. Vihljanceva je došla do tri vezane "break lopte" (0-40). Konjuh je spasila jednu, ali drugu šansu Ruskinja je realizirala i tako je došla u prigudu da na svoj servis okonča meč, što je i učinila.

No, u subotu Hrvatska ima još teniskih aduta. U polufinalu ATP turnira u s-Hertogenboschu sastaju se Marin Čilić i Ivo Karlović. Oni su dosad igrali pet puta, a Čilić vodi s 3-2 u pobjedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Donna Vekić će u polufinalu WTA turnira u Nottinghamu igrati protiv Čehinje Lucije Šafarove, i bit će to njihov prvi međusobni dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo