NISHIKORI IZBORIO ČETVRTFINALE NAKON TRILERA U PET SETOVA: / Williams bolja od prve igračice svijeta

Image
Foto: AFP

Japanc Kei Nishikori preokrenuo je 0-2 u setovima u trileru protiv Pabla Carrena Buste

21.1.2019.
14:10
AFP
VOYO logo

Japanac Kei Nishikori, osmi nositelj, plasirao se u ponedjeljak u četvrtfinale Australian Opena svladavši u pravom trileru Španjolca Pabla Carrenu Bustu, dok je nekada prva tenisačica svijeta Amerikanka Serena Williams izbacila trenutačno najbolju tenisačicu i prošlogodišnju finalisticu Rumunjku Simonu Halep.

Meč između Nishikorija i Carrena Butse trajao je pet sati i pet minuta, a Japanac je pobijedio sa 6-7 (8/10), 4-6, 7-6 (7/4), 6-4, 7-6 (10/8), nadoknadivši zaostatak od 2-0 u setovima. Na kraju je u petom setu ispustio prednost koju je dobio breakom tako da je set odlučen u tie breaku. Japanac je i u tie breaku gubio od početka, no onda je jedna odluka suca izbacila Carrenpo Busu iz takta kada je imao prednost 8-5, Japanac je izjednačio i na kraju dobio meč as servisom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nishikori treći put u pet setova

Za Nishikorija je ovo treći meč na ovom turniru koji je igrao u pet setova i ovo mu je četvrti pout da se plasirao u četvrtfinale Australian Opena.

U četvrtfinalu će Japanac igrati protiv boljeg iz ogleda između prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića i Rusa Daniila Medvedeva, 15. na ATP ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serena Williams je sa 6-1, 4-6, 6-4 slavila protiv prve tenisačice svijeta Halep i to je veliki korak za 37-godišnju Amerikanku da izjednači rekord Australke Margaret Court sa 24 grand slam naslova. U četvrtfinalu će Williams igrati protiv sedme nositeljice Čehinje Karoline Pliškova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo