NIKAD MIRNIJE U TENISKOM SVIJETU: / Bez promjene na ATP i WTA ljestvicama

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Bez promjena u muškom dijelu teniskog svijeta

12.11.2018.
10:42
AFP
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ostao je na sedmom mjestu najnovije ATP ljestvice koja je objavljena u ponedjeljak kao Borna Ćorić koji je i ovaj tjedan 12. Ivo Karlović je također ostao na 102. mjestu, a Viktor Galović je napredovao dva mjesta i sada se nalazi na 197. poziciji. a napredak od dva mjesta je upisao i Nino Serdarušić koji je sada 208. tenisač svijeta.

Među vodećima nema nikakvih promjena. Prvi je srpski tenisač Novak Đoković, drugi je Španjolac Rafael Nadal, a treći Švicarac Roger Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martić i Vekić zadržale pozicije

Hrvatske tenisačice Petra Martić i Donna Vekić ostale su na na prošlotjednim pozicijama na najnovijoj WTA ljestvici koja je objavljena u ponedjeljak Martić je tako i ovaj tjedan 32. tenisačica svijeta, dok je Vekić 34.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jana Fett je nazadovala jedno mjesto i sada se nalazi na 207. poziciji. Pad su zabilježile i Tereza Mrdeža i Tena Lukas. Mrdeža je pala sa 208. na 209. mjesto, a Mrdeža sa 256. na 258. Među prvih deset tenisačica nema nikakvih promjena. Prva je Rumunjka Simona Halep, druga je Njemica Angelique Kerber, a treća je Dankinja Caroline Wozniacki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo