NIJE BILO ŠANSE: / Moćni Đoković pomeo mladu hrvatsku nadu

Image
Foto: AFP, JOSE MANUEL RIBEIRO

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković očekivano je bio previsoka prepreka za hrvatskog tinejdžera Bornu Ćorića u drugom kolu ATP turnira iz Masters 1000 serije na zemljanoj podlozi u Madridu.

4.5.2016.
18:34
AFP, JOSE MANUEL RIBEIRO
VOYO logo

Đoković je nakon jednog sata i 18 minuta igre slavio sa 6-2, 6-4 i plasirao se u osminu finala gdje ga čeka domaći predstavnik Roberto Bautista Agut. Bio je ovo, inače, prvi međusobni dvoboj između Đokovića i Ćorića. Naš je 19-godišnji tenisač dosad pobjeđivao Rafaela Nadala i Andyja Murrayja, ali Đoković je u Madridu ipak bio klasa za sebe.

Previše neforsiranih pogrešaka

Ćorić je napravio previše neforsiranih pogrešaka (23) da bi mogao pružiti jači otpor Đokoviću koji mu je u prvom setu dvaput oduzimao servis, a još je jednom to učinio u desetom gemu drugog seta. Zagrepčanij je mogao zakomplicirati dvoboj u sedmom gemu drugog seta u kojem je, nakon dvije uzastopne dvostruke pogreške srpskog tenisača, došao do jedine prilike za break u meču. Nije ju, međutim, uspio iskoristiti, pa je Đoković ubrzo priveo meč kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da se za iznenađenje dana u španjolskoj prijestolnici pobrinuo 20-godišnji Australac Nick Kyrgios koji je sa 7-6 (7), 7-6 (2) nadigrao aktualnog pobjednika Roland Garrosa, Švicarca Stana Wawrinku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo