ČUDESNA PRIČA IZ RIJA: / Paraolimpijac osvojio dva zlata u dva potpuno različita sporta

Image

Australski paraolimpijac Dylan Alcott (25) stigao je zlatne medalje u tenisu na Igrama u Riju.

15.9.2016.
15:41
VOYO logo

On i njegov partner Heath Davis slavili su u parovima protiv američkog para, a potom je alcott stigao i do zlata u pojedinačnoj konkurenciji.

Neobično je pri tome to da Alcott prije osam godina u na Paraolimpijskim igrama u Pekingu nije stigao do zlata kao dio košarkaške reprezentacije!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada imam zlatnu medalju i u drugom sportu. Da mi je to netko rekao dok sam bio osmogodišnjak kojeg su u školi zezali zbog njegove bolesti da ću ovo postići nikada ne bih vjerovao. Trenutno sam najsretniji čovjek na svijetu", izjavio je Alcott.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alcott je, inače, poznat i kao veliki obožavatelj hip hopa. Tako je ma glazbenom festivalu u Meredithu 2014. godine nastupio s Ghostface Killahom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj brat Zach obožava hip hop, a tom mi je prilikom rekao: Vidio sam kako osvajaš zlatnu medalju, kako se boriš sa svojom bolešću, ali bez sumnje sada sam najponosniji u životu", rekao je u to vrijeme Alcott za Herald Sun. Možda će Zach promijeniti mišljenje sada kad mu je brat osvojio zlatnu medalju u dva različita sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo