NEVJEROJATAN PORAZ ROGERA FEDERERA: / Nadoknadio zaostatak 0-5, pa propustio dvije meč-lopte

Image

Najbolji austrijski tenisač Dominic Thiem priredio je iznenađenje u polufinalu ATP turnira u Stuttgartu, izbacivši velikog Rogera Federera.

11.6.2016.
20:50
VOYO logo

U polufinalu punom preokreta Thiem je svladao Federera s 3-6, 7-6 (7), 6-4, spasivši pritom dvije meč-lopte u 'tie-breaku' drugog seta. Vlasnik 17 Grand Slam naslova je na nevjerojatan način izgubio od 12 godina mlađeg suparnika jer je nakon osvajanja prvog seta uspio nadoknaditi zaostatak od 0-5 u drugom. U 'tie-breaku' je Federer do prve meč-lopte stigao pri vodstvu 6-5. 'Mini-breakom' je poveo 7-6 i imao dva servisa, ali je izgubio tri poena zaredom.

'Ne mogu vjerovati'

I u trećem setu nakon kišnog prekida je Federer imao svoje prilike. U drugom i četvrtom gemu je propustio 15-40. Thiem je do odlučujućeg 'breaka' stigao u sedmom gemu i više nije dopustio legendarnom Švicarcu novi povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu vjerovati. Pobijediti Federera na travi mi zvuči kao san. U ovom trenutku sam najsretniji čovjek na svijetu", izjavio je 22-godišnji Austrijanac koji je ove godine svladao Švicarca i na zemljanoj podlozi u Rimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo