NEMA KRAJA NESREĆI, NAKON ČILIĆA IZGUBIO I ĆORIĆ: / Hrvatskoj za prolaz igra još samo jedan scenarij

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl/PIXSELL

Ovo je bio njihov četvrti međusobni ogled i druga pobjeda argentinskog tenisača

8.1.2020.
13:39
PIXSELL, Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić poražen je u drugom susretu 3. kola skupine E ATP kupa u kojem ga je sa 6-2, 6-2 pobijedio 13. tenisač svijeta Argentinac Diego Schwartzman i tako osigurao svojoj zemlji plasman u četvrtfinale ovog natjecanja.

U meču koji je trajao svega 75 minuta Argentinac je Ćoriću uzeo dva puta servis u prvom setu, a onda i u drugom. Schwartzman je bio bolji i na prvom i na drugom servisu, servirao je dva asa, a Ćorić samo jedan. Ovo je bio njihov četvrti međusobni ogled i druga pobjeda argentinskog tenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ivan Dodig (L) and Nikola Mektic (R) of Croatia celebrate their victory in their doubles match against Hubert Hurkacz and Lukasz Kubot of Poland at the ATP Cup tennis tournament in Sydney on January 6, 2020., Image: 491224181, License: Rights-managed, Restrictions: -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --, Model Release: no, Credit line: William WEST / AFP / Profimedia

Još mogu proći

U zadnjem meču u skupini u parovima igraju Ivan Dodig i Nikola Mektić protiv Maxima Gonzaleza i Andresa Moltenija. Hrvatskoj je potrebna pobjeda u parovima kako bi osigurala drugu poziciju. U prvom meču u skupini Marin Čilić je također doživio poraz, bolji od njega je bio Guido Pella sa 7-6, 6-4.

Argentina je ovom pobjedom prva u skupini E i plasirala se u četvrtfinale gdje joj je suparnik Rusija. U četvrtfinale su se ranije plasirale Srbija, Velika Britanija, Australija i Španjolska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman u četvrtfinale osigurali su pobjednici šest skupina i te dvije najbolje drugoplasirane reprezentacije zbog čega je Hrvatskoj potrebna pobjeda u parovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo