Srbi pretrnuli zbog nesreće koja je zadesila Đokovića!

Reprezentacija Srbije pobijedila je Italiju u 1. kolu skupine A Hopman Cupa, natjecanja mješovitih teniskih ekipa koje se održava u Perthu.

31.12.2012.
9:49
VOYO logo

Najbolji svjetski tenisač je doletio u Australiju iz Abu Dhabija, gdje je u subotu obranio naslov na ekshibicijskom turniru. Unatoč problemu s prevladavanjem vremenske razlike, 25-godišnji je Beograđanin pobijedio Andreasa Seppija 6:3, 6:4 i donio Srbiji pobjedu budući da je prije toga Ana Ivanović bila bolja od Francesce Schiavone 6:0, 6:4.

Nakon Đokovićeva pojedinačnog meča došlo je do manjeg incidenta. Prvi svjetski reket je dijelio autograme, a u jednom trenutku je ograda koja ga je dijelila od navijača popustila pod pritiskom i pala mu na lijevu nogu. Đoković je ostavio sve stvari na terenu i odšepao u svlačionicu, gdje je primio pomoć liječnika. Otkazao je i zakazani televizijski intervju, ali nakon što je neko vrijeme trajala neizvjesnost, liječnik je u konačnici dao zeleno svjetlo Srbinu za nastup u parovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U meču, koji je bio nevažan za konačni rezultat, Schiavone i Seppi slavili su protiv Ivanović i Đokovića 7:6(4), 6:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teniski svijet žali zbog novog Nadalovog otkazivanja povratka tenisu, a ni njegovi najveći suparnici nisu presretni što Španjolca toliko dugo nema na terenima.

"Bio sam sretan što je uskoro trebao biti na terenu i što bismo opet igrali jedan protiv drugoga. Sada je uslijedila njegova nova odgoda povratka. Nije mi drago, a zbilja ne znam što mu je i o čemu se radi. Znam da on sam najviše žali što ga ovako dugo nema na terenima. Nadam se da će se potpuno oporaviti i da će se uspješno vratiti. Sigurno je da će mu biti teško pri povratku jer su manjak mečeva, ali i samopouzdanja velik problem. Njegovo stanje je posebno jer se u svakom meču strašno fizički troši i bori, do krajnjih granica. Želim mu sve najbolje", poručio je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo