SPREMAN ZA PETI MEČ

NAMUČIO ČILIĆA PA OBJASNIO RAZLOGE PORAZA: Delbonis prokomentirao Čilićevu pobjedu

“Mislim da smo odigrali jako dobar meč, a Čilić je bio odličan u petom setu”, izjavio je argentinski tenisač Federico Delbonis nakon poraza od Marina Čilića u pet setova (6-3, 7-5, 3-6, 1-6, 6-2) u prvom dvoboju finala Davis Cupa, odigranom u petak u Areni Zagreb.

Bio je to treći poraz Delbonisa u isto toliko dvoboja s najboljim hrvatskim tenisačem, ali i prvi u kojem je protiv Čilića uspio osvojiti barem jedan set. Iako je bio razočaran porazom, 26-godišnji Argentinac nije bio nezadovljan svojim nastupom.

SUPER VAŽNA POBJEDA NA STARTU: Arena gori, Marin Čilić slavio nakon drame u pet setova!

ČILIĆ NAKON DRAME U PET SETOVA: ‘Znao sam da će biti teško, ali i da će doći šansa’

“Mislim da je bio vrlo napet meč. Obojica smo dobro igrali. Želio sam pobjedu, ali Marin je igrao odlično u petom setu”, izjavio je ljevoruki Delbonis koji ključem dvoboja smatra Čilićev servis.

“U prva dva seta i u petom nisam mogao puno napraviti. Kad sam uspio reternirati, dolazio sam do prilika. Tako sam osvojio treći i četvrti set.”

Uoči petog seta, Čilić je uzeo dužu stanku, na pet minuta otišao u svlačionicu, a kad se vratio, slika na terenu se potpuno promijenila.

MARADONA ‘DIVLJA’ U ARENI: Hrvatskim navijačima pokazao ‘bosanski grb’?!

“Ne mislim da je to bilo ključno. Jednostavno, Marin je igrao jako dobro i nije mi dao priliku.”

Unatoč porazu, Delbonis je pokazao veliku dozu samopozdanja vezano za njegov mogući nastup u petom meču koji bi odlučivao o pobjedniku Davis Cupa.

“Ja sam spreman igrati, a na izborniku je odluka hoću li ja biti taj.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr