Nakon poniženja Đoković je na Facebooku objavio ovo!

Prvi tenisač svijeta brzo se oporavio od ponižavajućeg poraza u polufinalu ATP turnira u Dubaiju protiv Andyja Murraya.

5.3.2012.
14:02
VOYO logo

"Pozdrav svima! Nadam se da se zabavljate dok gledate fotke koje sam postavio u album 'Meni su sve drage!' Nije mi bilo lako birati ih sam, ima ih puno, pa sam konzultirao 'mašine'. Nastavit ću dodavati nove fotke svaki dan i vjerujem da ćemo uspjeti napraviti najveći fan-album na svijetu, baš kao što smo se dogovorili. Uskoro ćemo dodati i nove opcije za slike, pa ćemo imati mnoštvo različitih. Korak po korak i uspjet ćemo", napisao je Novak te objavio 12 šaljivih fotomontaža sa svojim navijačima.

Srpski tenisač očito se ne plaši da bi ove sezone mogao izgubiti vodeću poziciju na ATP listi, a takav je scenarij otklonio i legendarni hrvatski stručnjak Nikola Pilić, koji je jedno vrijeme bio savjetnik srpske Davis Cup reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pritisak je velik jer je Novak prošle godine imao nevjerojatnu sezonu u kojoj je osvojio 14.000 bodova, što je strahovito puno. Ali ako Đoković obrani 80 posto onoga što je osvojio prošle sezone, on će 99,9 posto ostati broj jedan i na kraju ove godine. Zato je vrlo važno da Novak odigra dobro američku turneju. Ako ponovo osvoji Indian Wells ili Miami, on je praktično ispunio svoj cilj jer je s jednom titulom i još jednim polufinalom obranio 85 posto bodova."

Murray je pomeo Noleta u dva seta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To bi mu također olakšalo posao u nastavku sezone pošto bi u Pariz, na Roland Garros, došao s velikim samopouzdanjem. Prethodno ga očekuju i tri Mastersa na zemlji, u Monte Carlu, Madridu i Rimu, ali mnogo toga ovisi o predstojeća dva turnira. Uspjesi u Indian Wellsu ili Miamiju, uz titulu na Australian Openu, bili su temelj njegovog prošlogodišnjeg uspjeha prije svega zbog ogromnog samopouzdanja koje je dobio u nastavku sezone", rekao je Pilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo