NAJBOLJI TENISAČ SVIJETA OTVORIO DUŠU / 'Borna Ćorić me podsjeća na mene'

24.2.2015.
10:41
VOYO logo

Novak Đoković se u RTS-ovoj emisiji "Svjedok" osvrnuo na nadolazeći Davis Cup meč protiv Hrvatske, koji će se u sklopu 1. kola Svjetske skupine održati u Kraljevu od 6. do 8. ožujka. Hrvatskoj Davis Cup reprezentaciji to će biti treće uzastopno gostovanje te sedmo u posljednjih osam dvoboja. Bit će to drugi dvoboj najboljih hrvatskih i srpskih tenisača koji će, zasigurno, privući interes ljubitelja tenisa u regiji.

"Igramo u Kraljevu, Viktor Troicki se vraća u momčad, Nenad Zimonjić je s nama kao najiskusniji član, tu je i Filip Krajinović. Imamo jaku reprezentaciju. Vjerujemo i nadamo se pobjedi. Čilić i Karlović neće igrati, za Dodiga ne znam. Tu je Borna Ćorić, podsjeća me na mene u mlađim danima, čeka ga blistava budućnost. Zato nema podcjenjivanja", prenosi Đokovićeve riječi portal B92.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osmerostruki grand slam pobjednik prokomentirao je rođenje svog djeteta

"Rođenje sina promijenilo je mnogo toga u životu. Svako tko se našao u toj ulozi razumije kroz kakve emocije prolazimo moja supruga i ja. Ušli smo u neko novo poglavlje, novu dimenziju ljubavi za koje nisam ni znao da postoje u meni. To je najveća sreća koju sam mogao doživjeti kao čovjek. I život, uopće, i moja karijera i sve oko mene ima dublji smisao i značenje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni njemački tenisač Boris Becker, nekad veliki protivnik našeg Gorana Ivaniševića, kazao je u jednom svom intervjuu kako Đoković nije u dovoljnoj mjeri poštovan u teniskom svijetu, aludirajući na veću popularnost Rogera Federera i Rafaela Nadala.

"Pričali smo dosta o tim temama, to je sastavni dio moje karijere. Sve što se događa oko mene vrlo ozbiljno i profesionalno shvaćam. Federer i Nadal, s obzirom na svoje dugogodišnje uspjehe, i dalje su dvojica aktivno najpopularnija tenisača, iako sam ja trenutni broj jedan u svijetu. Ali ne zamjeram nikome zbog toga. Ne bih rekao da me zbog toga ne cijene dovoljno i da ne uživam poštovanje u svijetu. Ne osvrćem se previše na kritike, iako sam svjestan da bez njih nema osobnog razvoja", objašnjava popularni Nole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo