Đoković se oglasio nakon najradosnije vijesti!

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković (27) i njegova supruga Jelena (28) postali su u utorak navečer roditelji sina Stefana. Paru je to prvo dijete.

Novak i Jelena Ristić u vezi su od 2006., a vjenčali su se 10. srpnja ove godine. Prije toga su u travnju objavili da će postati roditelji, što se u srijedu i dogodilo. Blic piše da je Jelena rodila u Monte Carlu, da je sve prošlo u redu, te da se majka i dijete osjećaju dobro.

Nekoliko sati nakon što je postao otac, prvi svjetski reket se oglasio putem društvenih mreža.

“Stefan, naš anđeo je rođen! Jako sam ponosan na svoju prekrasnu suprugu Jelenu! Hvala vam svima na potpori i ljubavi. Volimo vas sve”, napisao je na Twitteru, a potom na Facebooku dodao:

“Sada smo trojac i presretni smo! Ponosan sam na svoju divnu suprugu koja je rodila našeg prvog anđela Stefana. Hvala vam svima.”

Đoković je često isticao da bez Jelene možda ne bi bio u svjetskom vrhu, te da mu je ona bila velika podrška kad je 2010. razmišljao o prekidu karijere.

“Tenis je dosad činio veći dio mog života. Međutim, nema nikakve dvojbe, to će se sada sigurno promijeniti jer ću imati druge prioritete. Tenis nije više broj jedan u mom životu. Moja supruga i ja jedva čekamo da postanemo roditelji zdravog i sretnog djeteta. Tako ću kroz ostvarenost na privatnom planu dobiti i novu inspiraciju za profesiju kojom se bavim”, rekao je nedavno Đoković srpskim medijima.

U intervjuu za talijansku Gazzettu dello Sport je, pak, dodao:

“Jedva čekam mijenjati pelene i ne spavati noćima. Znam da će biti vrlo teško i da ću biti stalno umoran, ali jako se radujem tom razdoblju svog života.”

Povratak na Net.hr