Najbolji sportaš Hrvatske napada i svoj peti trofej na PBZ Indoorsu

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić predvodi listu igrača koji će nastupiti na 10. izdanju PBZ Zagreb Indoorsa koji će se od 31. siječnja do 8. veljače 2015. godine igrati u Domu sportova.

23.12.2014.
18:31
VOYO logo

Svako izdanje turnira do sada je bilo po nečemu posebno, no za deseti rođendan stigla je i velika nagrada. U Zagrebu će po prvi put zaigrati jedan od aktualnih Grand Slam pobjednika. Čilić je aktualni pobjednik US Opena i deveti tenisač svijeta. Prošle je godine upravo u Zagrebu, osvajanjem rekordnog četvrtog naslova, započeo najbolju sezonu u karijeri koja je kulminirala njegovim trijumfom u New Yorku.

Naš najiskusniji aktivni tenisač na ATP Touru, 35-godišnji Ivo Karlović, u svoj će se grad još jednom vratiti s nadom da pobjednički trofej može završiti u njegovim rukama. Ivan Dodig osjetio je slast trijumfa u Domu sportova. Sjećanja na 2011. i njegov jedini pojedinačni naslov nikada neće izblijediti. Po svoju prvu pobjedu u glavnom ždrijebu PBZ Zagreb Indoorsa, a zasigurno i nešto više od toga, stiže 18-godišnji Borna Ćorić, dobitnik ATP nagrade "Zvijezda sutrašnjice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/cr7KXdsu5G8

Osim najboljih hrvatskih tenisača, u Domu sportova ponovno će zasjati i inozemne teniske zvijezde. Rus Mihail Južnij zadivio nas je 2012. kad je postao prvi tenisač koji je osvojio pobjedničke trofej u obje konkurencije. Te je godine slavio u paru s hrvatskim zetom, Cipraninom Marcosom Baghdatisom, još jednim bivšim pobjednikom koji ponovno dolazi u Dom sportova. U Zagreb se vraća i talijanski "broj 2" Andreas Seppi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši zagrebački finalist Austrijanac Jürgen Melzer treba veliki rezultat u pokušaju povratka nakon duge stanke zbog ozljede, a nakon prisilne stanke se prema teniskom vrhu vraća i srpski tenisač Viktor Troicki. Od tenisača iz bliže okolice u Zagreb će opet doći Slovenac Blaž Kavčić, a prvi će se put u glavnom turniru pojaviti ime Damira Džumhura, najbolje rangiranog bosansko-hercegovačkog tenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo