MATE PAVIĆ VIŠE NE ZNA IZGUBITI: / S Austrijancem Marachom stigao do nevjerojatne 22. uzastopne pobjede

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Pavićev i Marachov niz je u ovom trenutku 22-0

13.2.2018.
18:00
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Splićanin Mate Pavić i austrijski tenisač Oliver Marach, osvajači prvog ovogodišnjeg Grand Slam naslova na Australian Openu, nastavili su svoj pobjednički niz i na ATP turniru serije 500 u Rotterdamu, gdje su u utorak u 1. kolu svladali nizozemski par Arends - De Bakker sa 6-4, 1-6, 11-9, što je njihova 15. uzastopna pobjeda u 2018.

MATE PAVIĆ OTVORENO O PROBLEMIMA U SPORTU: ‘Tuđi interesi su u prvom planu, najbolji ne igraju za reprezentaciju…’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pribrojimo li tome sedam pobjeda koje su ostvarili u završnici prošle sezone, Pavićev i Marachov niz je u ovom trenutku 22-0, a u njega su ugradili prošlogodišnji trijumf na turniru u Stockholmu te ovogodišnje naslove u Dohi, Aucklandu i na Australian Openu. Posljednji put su izgubili od nizozemsko-rumunjske kombinacije Rojer - Tecau u četvrtfinalu turnira Masters 1000 serije u Šangaju, koji je održan u prvoj polovici listopada 2017.

Pavić i Marach će u četvrtfinalu turnira u Rotterdamu igrati protiv bosansko-hercegovačkog tenisača Damira Džumhura i srbijanskog predstavnika Filipa Krajinovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MATE PAVIĆ ZA NET.HR: ‘Krajan laže, mi se niti ne pozdravljamo. Ja sam taj koji pati, ali dok je on tu – mene tu nema’

U četvrtfinale se probio i Ivan Dodig sa svojim novim partnerom, 33-godišnjim Amerikancem Rajeevom Ramom. Oni su u 1. kolu svladali braću Alexandera i Mischu Zvereva sa 6-3, 6-2. Dodiga i Rama u četvrtfinalu čeka najbolji svjetski par, Brazilac Marcelo Melo i Poljak Lukasz Kubot. Naš tenisač je prošle godine bio pobjednik turnira u Rotterdamu, a tada je nastupao u paru sa Španjolcem Marcelom Granollersom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo