OSVAJAČ AUSTRALIAN OPENA MATE PAVIĆ DEMANTIRAO ŽELJKA KRAJANA: / 'Dok je on izbornik Hrvatske, ja neću igrati za reprezentaciju'

Image
Foto: AFP/PIXSELL

Mate Pavić izjavio je kako neće igrati za Davis Cup reprezentaciju dok god je izbornik Željko Krajan

29.1.2018.
12:47
AFP/PIXSELL
VOYO logo

Dan nakon što se u javnosti ponovno aktualizirala priča o nastupu Mate Pavića za Hrvatsku u Davis Cupu, oglasio se i Splićanin koji je proteklog tjedna u Australiji uzeo dva naslova. Prvo u muškim parovima s Austrijancem Marachom, a dan kasnije u mješovitim s Poljakinjom Dabrowskom.

Pavić ne želi igrati za Hrvatsku jer je Krajan izbornik

MATE PAVIĆ NE ŽELI IGRATI ZA HRVATSKU: Krajan otkrio veliku istinu o senzacionalnom Splićaninu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Željko Krajan je izjavio kako je Pavić dobivao poziv za svaki Davis Cup meč u kojima ga nije bilo u reprezentaciji.

"Ja sam njega svaki puta pokušao kontaktirati, ali on je svaki put odbijao komunikaciju. Samo vam mogu reći da on više ne želi igrati za reprezentaciju", kazao je Krajan. "Druge istine tu nema. Koji su to problemi, kada je sve to počelo i zašto se to nije riješilo? Ja samo mogu reći da on više ne želi igrati za reprezentaciju”, dodao je Krajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za HRT, Pavić je demantirao tu informaciju te izjavio kako neće igrati za Hrvatsku dokle god je Krajan izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije istina da me zvao svaki put za susrete Hrvatske"

"Izbornik Krajan je izjavio da me zvao svaki put za susrete Hrvatske, što je daleko od istine. Nikakav poziv nisam primio od 2014. do 2017. i posljednji put je istina da sam dobio poziv, koji je više bio na inicijativu i poticaj nekih drugih osoba s kojima se sjelo i probali smo razgovarati i riješiti taj problem koji postoji, ali s moje strane je to sada, nažalost, završena priča. Ja neću igrati za Hrvatsku dok god je izbornik Željko Krajan", rekao je Pavić koji ne nastupa za reprezentaciju nakon nesuglasica uoči DC dvoboja protiv Nizozemske kada je tražio da se samostalno priprema nekoliko dana.

SENZACIONALNI MATE PAVIĆ OSVOJIO SVOJ DRUGI GRAND SLAM NASLOV U 16 SATI: Splićanin postao prva priča Australian Opena

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavić je od danas peti igrač na svijetu u parovima te je svima u savezu zasigurno u interesu da se problemi riješe jer Mate igra u formi života i bio bi ogroman adut u novom pohodu na Salataru.

Dvoboj protiv Kanade igrat će se od 2. do 4. veljače u dvorani Gradski vrt u Osijeku, a dolazi nakon odličnih partija hrvatskih tenisača na prvom Grand Slam turniru sezone Australian Openu. Krajan je za susret protiv Kanade prijavio Marina Čilića, Bornu Ćorića, Viktora Galovića, Ivana Dodiga i Franka Škugora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo