Marin Čilić objavio vrlo tešku odluku

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić neće nastupiti na pariškom BNP Paribas Mastersu, posljednjem ovogodišnjem turniru Masters 1000 serije, zbog ozljede ramena.

24.10.2014.
13:42
VOYO logo

"Razočaran sam što moram objaviti da sam bio prisiljen odustati od nastupa na BNP Paribas Mastersu u Parizu. Bila je to vrlo teška odluka, jer sam jedva čekao nastup na tom sjajnom turniru, kako bih nastavio igranje u dobroj formi i ponovno se sreo sa svojim francuskim navijačima. Ovo je godina u kojoj je bilo dosta napora i moram se malo odmoriti kako bih zaliječio manju ozljedu ramena, a da budem u mogućnosti nastupiti u Londonu na ATP World Tour Finalsu za nekoliko tjedana", objavio je Čilić na svom službenom Facebook profilu.

Čilić je prošle godine upravo u pariškom Bercyju odigrao prve mečeve nakon prisilne četveromjesečne stanke, kad je nepravedno optužen za uzimanje nedozvoljenih stimulativnih sredstava. Tada je pobijedio Nizozemca Igora Sijslinga u prvom kolu, a u drugom izgubio od Juana Martina del Potra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pariškom turniru će se odlučivati o posljednjim mjestima na završnom turniru osmorice najboljih u Londonu, gdje su zasada nastup osigurali Novak Đoković, Roger Federer, Rafael Nadal, Stanislas Wawrinka i Marin Čilić, a za preostala tri mjesta kandidiraju Kei Nishikori, Tomaš Berdych, Andy Murray, David Ferrer, Miloš Raonić i Grigor Dimitrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo