MARIN ČILIĆ JEDVA PROŠAO U 3. KOLO CINCINATTIJA: / Rumunj Copil namučio ga je u tri duga seta

Image
Foto: AFP

Nakon puno muke i skoro dva i pol sata igre Marin Čilić uspio je doći do 3.kola Cincinattija

15.8.2018.
19:49
AFP
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u 3. kolo ATP turnira iz serije "Masters 1000" u Cincinnatiju, on je u 2. kolu svladao Rumunja Mariusa Copila sa 6-7 (4), 6-4, 6-4 nakon dva sata i 17 minuta igre. Bio je ovo drugi međusobni susret Čilića i Copila u kojemu je Čilić uzvratio Rumunju za poraz u Pekingu prije šest godina.

Jedva prošao Rumunja

U svom prvom ovogodišnjem nastupu na jedinom turniru iz serije "Masters 1000" kojega je dosada osvojio u karijeri (2016) Čilić je ostvario pobjedu protiv rumunjskog kvalifikanta usprkos skromnoj igri koju je prikazao. U prvom setu Čilić je poveo 5-2, no kada je servirao za set kod 5-3 izgubio je servis nizom pogrešaka da bi zatim odigrao i vrlo loš "tie-break" u kojemu je izgubio dva poena na svom početnom udarcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić je potom u prvoj igri drugog seta propustio tri "break-lopte", no ipak je uspio oduzeti servis Rumunju u sedmoj igri i to uz priličnu dozu sreće. naime, njegov passing udarac na "break-loptu" pogodio je vrh mreže i loptica je promijenila smjer i tako prevarila Copila. To je bilo dovoljno Čiliću za poravnanje meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo sličan scenarij viđen je u trećem setu, Čilić je oduzeo servis Copilu u sedmoj igri, no to mu je ujedno bila i jedina "break-lopta" u setu. S druge strane, Čilić nije dopustio Copilu niti jednu priliku za oduzimanje servisa. Čilić će u 3. kolu igrati protiv pobjednika susreta između Amerikanca Sama Querreya i Rusa Karena Hačanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo