MARIN ČILIĆ ISPAO S MASTERSA U PARIZU: / Francuz Ugo Humbert svladao ga u tri seta

Image
Foto: Profimedia

Francuz je u meču imao čak 19 aseva, a Marin 11, uz četiri dvostruke pogreške na servisu. Bio je ovo njihov prvi međusobni sraz

5.11.2020.
18:10
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski tenisač Marin Čilić nije se uspio plasirati u četvrtfinale ATP Masters 1000 turnira u Parizu porazom od Francuza Uga Humberta s 3-6, 7-6 (4), 3-6 nakon dva i pol sata igre.

Čilić (ATP 43.) je okončao sezonu porazom od 34. tenisača svijeta nakon velike borbe u tri seta u pariškoj dvorani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljevoruki Humbert je ušao u meč s Čilićem sa sedam pobjeda zaredom nakon što je osvojio turnir u Antwerpenu, a Čilić je dvoboj započeo jako loše, pa je Francuz odmah poveo s 3-0. Marin potom dobiva tri gema zaredom i tada se činilo da ulazi punom snagom u meč jer je u sedmom gemu imao break-loptu. No, Humbert s tri uzastopna as-servisa spašava svoj servis i u sljedećem gemu iskorištava slabo Čilićevo serviranje, te dobiva prvi set s 6-3.

U trećem setu su oba igrača čvrsto držala svoj servis, a jedinu break-loptu propustio je Čilić kod 4-4 i set je otišao u tie-break. Marin je ostao čvrst na servisu, a Humbert je kod 3-3 u 13. igri napravio dvostruku pogrešku kod servisa što ga je i koštalo seta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri dvostruke pogreške

U odlučujućem setu Marin je propustio loptu za obrat već u prvom gemu, a presudio je šesti gem kod vodstva Francuza od 3-2. Čilić je u tom gemu napravio dvostruku pogrešku, a jedna Humbertova lopta je uz pomoć mreže postala neuhvatljiva i Čilić se suočio s 0-40 i tri vezane break-lopte. Prvu je spasio, ali drugu nije, Humbert je poveo s 4-2 i bez problema završio meč.

Francuz je u meču imao čak 19 aseva, a Marin 11, uz četiri dvostruke pogreške na servisu. Bio je ovo njihov prvi međusobni sraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porazom Čilića hrvatski tenis više nema predstavnika u pojedinačnoj konkurenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo