MARIN ČILIĆ EKSPLODIRAO PRED KRAJ MEČA: / U potpunosti je izgubio kompas, nikad ga ovakvog nismo vidjeli; Što se događa s njim?

Image
Foto: Profimedia

Marin Čilić izgubio živce u dvoboju protiv Pairea

25.2.2020.
16:57
Profimedia
VOYO logo

"Je*em ti mater, da ti je*em mater, u p*čku. Je*ote hokaj", vrištao je Marin Čilić u utorak, nakon što je pri rezultatu 6:2, 5:7 i u trećem setu 6:5 propustio i svoju drugu meč loptu, ovog puta na servis Pairea, koji mu je poslao udarac jak 209 km/s. Hrvatski tenisač ukupno je propustio u ovom dvoboju 4 meč lopte, a nakon toga Francuz je na kraju došao do čak 5 meč lopti. Neshvatljivo što je bivši pobjednik US Opena sve propustio u dvoboju, a na sve to na kraju je puknuo.

Nervozni Marin

Marin je bio itekako nervozan jer mu nije išlo prema planu i što je propustio puno prilika, te se na kraju nije uspio plasirati u 2. kolo ATP turnira u Dubaiju, iako je bio na pragu pobjede. I upravo zbog toga što je bio tako blizu slavlja, izgubio je živce i počeo glasno psovati. No, više od toga brine njegova igra koja ne uljeva povjerenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paire na kraju slavio za dva sata sat i 32 minute igre

Benoit Paire na kraju je slavio sa 2:6, 7:5, 7:6 (2) za dva sata sat i 32 minute igre. Inače, ovo je bio sedmi međusobni susret Čilića i Pairea i druga pobjeda francuskog igrača. Ove godine su se Čilić i Paire već jednom susreli, u 2. kolu Australian Opena, i tada je pobjednika odlučivao "tie-break" posljednjeg seta, a on je otišao na stranu Čilića. Što se sve događalo u ovom dvoboju možete čitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo