MARADONA NAPRAVIO PRAVI ŠOU! Diego zasjenio sve u Areni: / Legenda se rugala Čiliću za vrijeme meča

Image

Bez obzira na glasnu podršku koju su Argentinci priredili svojim ljubimcima jučer prvog dana finala Davis Cupa protiv Hrvatske, Maradona je bio najvatreniji navijač Argentine u Areni Zagreb.

26.11.2016.
9:00
VOYO logo

Dogodilo se ono što su argentinski novinari u Zagrebu i najavljivali. Po mnogima najbolji nogometaš svih vremena svojim prisustvom i ponašanjem u potpunosti je zasjenio glavne aktere ovog spektakularnog događaja. "Mali zeleni" bio je prava senzacija, atrakcija u Areni Zagreb.

Image
HRVATSKA I ARGENTINA IZJEDNAČENI NAKON PRVOG DANA: /

Karlović nije izdržao, Del Potro slavio nakon velike borbe u 4 seta

Image
HRVATSKA I ARGENTINA IZJEDNAČENI NAKON PRVOG DANA: /

Karlović nije izdržao, Del Potro slavio nakon velike borbe u 4 seta

'Mali zeleni' u fokusu zagrebačke publike

Svi su ga htjeli slikati, pogledi navijača na tribinama bili su upereni u VIP ložu iz koje je, zajedno sa svojom djevojkom Rocío Olivom, slavni Argentinac pratio susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Skakao, negodovao, navijao, psovao, penjao se na ogradu

Molio se prije početak finala, skakao na svaki poen svoje reprezentacije, negodovao, navijao, psovao, dobacivao, plesao na hit od Fatboy Slima - Funk Soul Brother, penjao se na ogradu koja dijeli ložu od sektora na kojem su bili smješteni hrvatski navijači kako bi dao autogram i pozirao obožavateljima za slikanje. Teško je i nabrojati što je sve veseli Diego radio.

Pojačali osiguranje oko njega

Organizatori su čak i pojačali osiguranje oko njega. Maradona je bio u prvom planu, glavna zvijezda prvog dana Davis Cupa u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinski mediji uglavnom pišu kako je Maradona u Areni Zagreb proživljavao oba meča prilično emotivno.

Maradona u svom stilu

Dnevni list La Nacion piše kako se Maradona, u skladu sa svojim temperamentom, nekoliko puta rugao Marinu Čiliću tijekom njegovog prvog meča jučerašnjeg dana protiv Federica Delbonisa (6:3, 7:5, 3:6, 1:6, 6:2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, u tekstu se ističe i kako, nakon toga, u trijumfu Del Potra nad Ivom Karlovićem (6:4, 6:7, 6:3, 7:5), Maradona se opustio i razmijenjivao nježnosti sa svojom djevojkom Rocíom Olivom. Što je sve Maradona izvodio jučer u Areni Zagreb možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo