NJEGOVI DOJMOVI

MARADONA BEZ IMALO SUZDRŽAVANJA: Argentinska legenda nahvalila Čilića, za Karlovića nije imao lijepu riječ

Argentinski navijači koji su stigli u zagrebačku Arenu na finale Davis Cupa koje se igralo od petka do nedjelje, ostavili su dojam na mnoge koji su dvoboje hrvatskih i argentinskih tenisača pratili uživo ili putem TV ekrana. Dojmljiv je bio u Areni i Diego Maradona.

Ludovao je ponajbolji nogometaš svih vremena tijekom sva tri dana susreta, izbacivao emocije iz sebe, grlio, ljubio, vikao i skakao. Ništa manje emocija nije ponudio niti na Facebook-profilu na kojem je sažeo dojmove iz Zagreba iz kojeg su Argentinci otišli s trofejem.

ŠOK U ZAGREBAČKOJ ARENI: Gotovo je! Karlović pao u tri seta, Argentina je pobjednik Davis Cupa!

Priznao je Maradona da je tenisače motivirao nogometnim pričama o pobjedama i argentinskoj slavi i to nakon subote u kojoj su njegovi sunarodnjaci gubili 1-2 u dvoboju koji se igrao na tri pobjede. Tvrdi da im je želio uliti samopouzdanje.

Biranim je riječima opisao svoje viđenje Marina Čilića za kojeg smatra da je protiv Federica Delbonisa odigrao ‘barbarski i da zavrjeđuje biti među desetoricom najboljih na svijetu’. U opisu Čilićeve igre protiv Juana Martina del Potra dodatno se korigirao napisom kako je igra hrvatskog tenisača bila igra igrača iz Topa 5 svjetskog tenisa unatoč kojoj je Del Potro pronašao put do pobjede.

Karlovića nije niti pribižno tako opisao, dapače. Smatra da ge je Del Potro ‘ubio’, da Hrvat ima razorne servise, ali ne i igru i da je Delbonis u petom meču ogleda, čitajući njegove servise, radio što je htio.

Povratak na Net.hr