MA, NIJE MOGUĆE: / Hrvatska nada stigla do najluđe pobjede karijere

28.4.2015.
19:18
VOYO logo

Bio je to dvoboj igračica koje su 2013. godine dominirale u juniorskoj konkurenciji, Ana Konjuh je te godine osvojila Australian Open i US Open, dok je Belinda Benčić slavila u Wimbledonu i Roland Garrosu.

U prvom setu Konjuh je dva puta oduzimala servis protivnici, a drugi puta to je učinila u najboljem trenutku, kod vodstva 6-5. I u drugom setu Konjuh je došla do "breaka" u idealnom trenutku, u osmom gemu, te je kod 5-3 servirala za pobjedu, ali Švicarka se uspjela vratiti meč i set je završio u tie-breaku, u kojem se je dogodio rijetko viđeni preokret. Hrvatska tenisačica je u tie-breaku povela 6-0 i onda je stala, izgubila je osam poena zaredom i prosula je već dobijeni meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, u trećem setu Konjuh ponovno prva dolazi do prednosti "breaka" i to u prvom gemu. Benčić se uspijeva vratiti, ali Konjuh opet oduzima servis i kod 5-4 ponovno servira za meč. Imala je dvije meč-lopte, ali nije izdržala i Benčić uspijeva poravnati na 5-5, a kod vodstva 6-5 Švicarka ima dvije vezane meč-lopte, ali ni tu nije bio kraj. Konjuh se je spasila i opet se je otišlo u tie-break. U odlučujućoj igri Konjuh nije ponovila grešku iz drugog seta, kod vodstva 6-3 imala je servis za meč i uspjela ga je realizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo