LEGENDARNI MCENROE PROVOCIRAO ĐOKOVIĆA: / 'Da nisi možda pao s broda u Hrvatskoj'?

Image
Foto: Profimedia, ddp USA

Srbin je imao podosta problema, ali ne toliko s protivnikom koliko sa svojim lijevim ramenom

31.8.2019.
8:22
Profimedia, ddp USA
VOYO logo

Srpski tenisač i najbolji igrač svijeta, Novak Đoković , zamalo je zbog ozljede predao meč drugog kola US Opena u kojemu je na kraju ipak svladao Argentinca Juana Ignacija Lodera sa 6-4, 7-6, 6-1. Srbin je imao podosta problema, ali ne toliko s protivnikom koliko sa svojim lijevim ramenom koje ga je sputavalo do te mjere da je planirao čak i odustati, ali su mu masaže tijekom meča malo olakšale.

"Morao sam dati sebi vremena kako bih shvatio o kakvoj se ozljedi radi. Utjecalo je to na moju igru, posebno tijekom servisa i na backhendu. Nije bilo lako igrati s takvim osjećajem u ruci. Nisam to iskusio mnogo puta u karijeri. Na pauzama sam se pokušavao snaći kako bih ispoštovao pravila koja postoje vezano za medicinsku pomoć tijekom meča. Sredinom prvog seta nisam bio siguran hoću uspjeti odigrati do kraja", pojasnio je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da se s tim još nije susreo. "Ne pamtim kad sam ovakvo nešto osjetio u karijeri. Nije bilo lako igrati s takvim osjećajem u ruci, mučio sam se na servisu i backhendu. Imao sam veliku sreću što sam završio meč u tri seta", veli Srbin.

Image
Foto: Profimedia, Shutterstock Editorial
Image
Foto: Profimedia, Shutterstock Editorial

Profimedia, Shutterstock Editorial

'Da nije pao s broda?'

Ipak, postoje i oni koji u njegovu priču nevjeruju, a jedan od njih je legendarni John McEnroe. McEnroe je sada komentator na ESPN-u, a eto komentirao je, zajedno sa svojim bratom Patrickom, kako je Đoković simulirao ozljedu i na koncu ga prozvao glumcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije se uopće činilo da je imao probleme s ozljedom, ako jest, onda je čudesan glumac. Bolji nego Robert De Niro u njegovim najboljim godinama", kazao je.

Potom su nagađali je li možda ozljedu pokupio tijekom ljetovanja u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da nije možda pao s broda na ljetovanju", sprdali su se tako s Đokovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo