KYRGIOS KONAČNO DAO JEDNU NORMALNU IZJAVU, A REAKCIJA NJEGOVE PARTNERICE BILA JE NEPROCJENJIVA: / 'Ajde, ne se*i...'

Image
Foto: Profimedia

Na novinarsko pitanje o tome što će raditi večeras nakon meča, poznati teniski boem odgovorio je da se ide kući dobro odmoriti

6.7.2019.
10:59
Profimedia
VOYO logo

Australskog tenisača Nicka Kyrgiosa možete voljeti ili mrziti, ali ga definitivno ne možete ignorirati. Najluđa teniska glava ispala je iz pojedinačne konkurencije u Wimbledonu, ali je u petak nastupila u konkurenciji mještovitih parova s Amerikankom Desirae Krawczyk. Rezultat je također bio loš. Ispali su Australac i Amerikanka već u prvom kolu.

"Uživao sam, bilo je užasno zabavno. Znao sam da neću biti nositelj u singlu i da bih mogao dobiti težak ždrijeb, što se i dogodilo. Zato sam želio igrati parove i biti ovdje oko terena što je duže moguće, a i volim timsku igru. Uživanje je najvažnija stvar u ovom sportu, zato se njime i bavim. A tribine su bile pune zbog Desirae. Nabacivali su joj se pijani tipovi", objasnio je u svom stilu nakon meča Kyrgios.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NADAL I SKANDALOZNI AUSTRALAC PODIGLI PRAŠINU POSLIJE MEČA: /

Pale teške riječi i optužbe: 'On je opasan, malo se pogubio'

Image
NADAL I SKANDALOZNI AUSTRALAC PODIGLI PRAŠINU POSLIJE MEČA: /

Pale teške riječi i optužbe: 'On je opasan, malo se pogubio'

Na novinarsko pitanje o tome što će raditi večeras nakon meča, poznati teniski boem odgovorio je da se ide kući dobro odmoriti. No Desirae je imala spremnu repliku: "Stvarno? Ajde ne seri!" rekla je Amerikanka.

Gađao Nadala lopticama

Kyrgios je u pojedinačnoj konkurenciji Wimbledona ispao od Rafaela Nadala, ali ni to nije moglo proći bez incidenata. Tijekom meča u nekoliko navrata napravio je šou, a nakon njega obrušio se na Španjolca. Prvo zbog toga što mora čekati Nadala kad servira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Serviram, počinjem rutinu i on kaže: 'Stani!' Pravilo je da se igra u ritmu servera, zašto moram čekati da se namjesti svaki put? Naljutio sam se na suca, a on mi kaže: ‘Opomenut ću ga kad ja budem htio.’ Sudac je bio užasan”, rekao je Kyrgios.

Osvrnuo se i na trenutak kada je u trećem setu kod rezultata 4:4 snažno poslao lopticu prema Nadalovom tijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zašto bih mu se ispričao? Čovjek ima koliko osvojenih Slamova. Koliko je novca zaradio, valjda može podnijeti jednu loptu u prsa, prijatelju. Gađao sam ga, želio sam ga pogoditi točno u prsa jer ima solidan osjećaj na mreži”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo