(NE)PROSPAVANA NOĆ

KRAJAN IZNENAĐEN PRIČAMA O SVOJEM ODLASKU S IZBORNIČKE KLUPE: ‘Ne znam ništa o tome’

Izbornik Hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan dan nakon šokantnog poraza u dramatičnom finalu protiv Argentine 3-2, ponovno je prokomentirao sve što se dogodilo u nedjelju u Areni Zagreb.

Krajan je dao intervju za HRT-ovu emisiju “Stadion”. Na pitanje novinarke jesu li se dojmovi slegnuli nakon (ne)prospavane noći, on je odgovorio:

RAZOČARANI ČILIĆ: ‘Uvijek sam uz Hrvatsku i sve dajem za nju, ali…’

“Dojmovi su isti. Nemoguće je ne misliti na to. Nije lako definitivno, ali s druge strane nemam što predbaciti bilo kome, dali smo sve od sebe. Imali smo najjaču momčad u koju smo mogli skupiti za ovaj vikend i dečki su stvarno dali svoj maksimum. Možemo biti ponosni na ovaj veliki rezultat, na ovo finale. Argentincima možemo samo čestitati, sportska sreća je ove godine bila na njihovoj strani, rekao je Krajan i dodao kako ne bi ništa mijenjao u ovom finalu, jer nigdje ne vidi greške. Niti u izboru igrača, nominaciji, niti u bilo čemu. Krajan je istaknuo kako su igrali u najjaču sastavu s Marinom koji je u životnoj formi. Za Karlovića je kazao kako se teško nosi s pritiskom, da se to i vidjelo, ali s druge strane to je za njega bilo očekivano.

‘Tu sam i sljedeće godine. Idemo dalje’

Krajan je komentirao i njegovu potencijalnu smjenu s kormila hrvatske Davis Cup reprezentacije. Novinarka HTV-a istaknula je kako je, nakon ulaska i gubitka finala od Argentine, počela priča o njegovom odlasku s izborničke klupe.

“Koliko je ona zapravo utemeljena”, pitala je novinarka Krajana. On je samo mahnuo glavom i kazao:

‘Ćorić nije bio izbačen iz reprezentacije već zamijenjen zbog ozljede’

“Ne znam ništa o tome. Tu sam i sljedeće godine. Idemo dalje i mislim da s reprezentacijom koju imamo, s ovim dečkima koji su tu, da ćemo opet biti u prilici u narednih par godina osvojiti Davis Cup”.

Kratko se dotaknuo i teme Borne Ćorića i njegova budućeg odaziva reprezentaciji s obzirom na smjenu za finalni dvoboj:

“Mislim da hoće. Nije bio izbačen iz reprezentacije već zamijenjen i to višom silom, zbog njegove ozljede. Vjerujem da će se i dalje odazivati u reprezentaciju”.

 

Povratak na Net.hr