KRAJ ZA MARTIĆ U MADRIDU: / Petra je pružila dobar otpor, ali poraz od sedme na svijetu nije izbjegla

Image
Foto: AFP, CHRISTOPHE SIMON
Image
Foto: AFP, CHRISTOPHE SIMON

Ovo je bio njihov drugi međusobni ogled i druga pobjeda Francuskinje

7.5.2018.
14:20
AFP, CHRISTOPHE SIMON
VOYO logo

Hrvatska tenisačica Petra Martić zaustavljena je u drugom kolu teniskog WTA turnira u Madridu gdje je bolja od nje bila francuska tenisačica Caroline Garcia sa 6-3, 7-5 nakon sat i 33 minute igre.

Prvi set donosi dominaciju sedme tenisačice svijeta koja hrvatskoj tenisačici uzima jedanput servis i nakon 34 minuta privodi set u svoju korist. Početak drugog seta donosi također sličnu sliku, Garcia lako dolazi do 4-0, a onda nastupa preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet gemova u nizu

Hrvatska tenisačica Francuskinji uzima servis za 4-1, onda i za 4-3 i dolazi do vodstva od 5-4. Nakon što je izgubila pet gemova zaredom, Garcia servira za ostanak u meču i, iako gubi prva dva poena zahvaljujući čemu Martić vodi sa 30-0, Francuskinja osvaja sljedećih šest poena i izjednačuje na 5-5. Poslije toga, Garcia uzima Martić servis i na kraju sama servira za set i pobjedu u meču što joj i uspijeva.

U meču u kojem je Garcia bila za nijansu bolja, svaka je tenisačica servirala po jedan as, Francuskinja je napravila dvije dvostruke greške, a Martić jednu. Garcia je osvojila više poena na prvom i na drugom servisu (65 i 57 posto), dok je Martić osvojila 60, odnosno 43 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je bio njihov drugi međusobni ogled i druga pobjeda Francuskinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo