KRAJ BRAČNE SREĆE: / 'On je nestabilni lažljivac i izdajnik'

Špekulacije koje su posljednjih dana cirkulirale teniskim svijetom, u utorak su dobile i službenu potvrdu.

21.4.2015.
18:00
VOYO logo

Wawrinka posljednjih tjedana igra vrlo slabo, doživio je nekoliko poraza od suparnika ispod svoje klase, a svjetski su mediji brujali da je razlog tome bračni krah. Švicarski tenisač i televizijska voditeljica vjenčali su se 2009., a godinu kasnije, svega nekoliko mjeseci nakon što im se rodila kćer Alexia, prvi su put prestali živjeti zajedno. Bila je to, međutim, samo privremena odluka, Wawrinka se uskoro vratio supruzi, no zajedničku sreću očito nisu uspjeli pronaći.

"Uživali smo u deset ispunjenih godina, s usponima i padovima koje ima svaki par, ali život je nekada izazovniji nego što se nadamo. Ilham i ja smo blagoslovljeni što smo stvorili obitelj nakon što nam se 2010. rodila naša predivna kćer Alexia. Cijelo vrijeme smo pokušavali živjeti kao ekipa i kao obitelj unatoč izazovima s kojima smo se nosili zbog zahtjeva moje karijere. Na moju veliku žalost, to više nije moguće. Ilham će uvijek biti majka moje kćeri i osoba prema kojoj osjećam ljubav i poštovanje. Sada mi je prioritet zaštititi Alexiju tijekom ovih izazovnih vremena", poručio je Wawrinka u svome pomirljivom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ubrzo je stigao odgovor njegove dosadašnje supruge koja nije bila nimalo pomirljiva. Žestoko je opalila po lanjskom osvajaču Australian Opena, nazvavši ga lažljivcem i emocionalno nestabilnom osobom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, Stan ne gubi mečeve zbog našeg razvoda, koji on naziva bolnim, jer je prošlo već pet mjeseci od njegova trijumfalnog povratka u Davis Cupu. Njegova odluka da po drugi put napusti obitelj nije ga spriječila da osvoji turnir u Chennaiju i da ima manje-više vrlo dobre rezultate. Ne, putovanja i turniri nisu uzrok našeg razvoda. Osim toga, drugi igrači, bolje rangirani od njega, vode jako dobar obiteljski život. Razlog razvoda su njegova nestabilnost i želja da vrati svoju slobodu na svim razinama. I moram priznati da su njegove konstantne laži i emocionalne izdaje potpuno uništile povjerenje koje sam imala u njega", istaknula je Ilham u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo