KORAK DO CILJA: / Hrvatski tenisači vode usred Brazila

Image
Foto: AFP
19.9.2015.
19:56
AFP
VOYO logo

Dodig i Škugor odigrali su prvi set iz snova, za samo 27 minuta dobili su prvu dionicu igre sa 6:0, dva puta oduzevši servis Soaresu, a jednom Melu. Bilo je jasno kako takvu razinu naš par neće moći zadržati, u drugom setu Brazilci su zaigrali bolje, te za to bili nagrađeni breakom za 5:3 kada su oduzeli servis Dodigu bez izgubljenog poena.

Mogli završiti i ranije

Ključni trenutak dvoboja dogodio se u petom gemu trećeg seta kada je kod rezultata 2:2 Škugor izvukao gem u kojem su Melo i Soares imali čak šest break-lopti. Nakon toga set je otišao u tie-break koji su Dodig i Škugor sjajno otvorili, osvojili oba poena na servis Mela i stigli do prednosti od 3:0 koju su uspjeli zadržati do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtom setu Dodig i Melo stigli su breaka za 4:3, te je Dodig kod rezultata 5:4 servirao za meč. Imali su naši igrači i dvije meč-lopte u tom gemu, ali ipak nisu uspjeli privesti dvoboj kraju, već se i u četvrtom setu igrao tie-break. Do vodstva Dodiga i Škugora od 4:3 niti jedan par nije uspio steći prednost, a tada su naši igrači osvojili dva poena na servis Soaresa, drugi je osvojio Škugor izravnim retern 'winnerom' kojim je donio tri nove meč-lopte, a ovoga je puta Dodig na svom servisu iskoristio prvu za veliki bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju prvi na teren Ćorić

Ranije u subotu Borna Ćorić je za samo tri minute na terenu dovršio posao protiv Joaoa Souze svladavši ga s konačnih 6:4, 7:6 (5), 6:1. U petak je u prvom susretu Thomaz Bellucci sa 6:1, 6:4, 3:6, 6:4 svladao Matu Delića i donio prvi bod Brazilu.

Image
EKSPRESNI BORNA: /

Ćorić dovršio posao i donio Hrvatskoj izjednačenje

Image
EKSPRESNI BORNA: /

Ćorić dovršio posao i donio Hrvatskoj izjednačenje

U nedjelju od 15 sati igrat će Bellucci i Ćorić, te će u slučaju pobjede našeg igrača Hrvatska izboriti nastup u Svjetskoj skupini Davis Cupa sljedeće godine, dok će u slučaju pobjede Brazilca o ukupnom pobjedniku odlučivati peti susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo