KONTROVERZNI FRANCUSKI TENISAČ 'NAPAO' ĐOKOVIĆA: / 'Novače, zašto si svima na svijetu otkrio našu tajnu?'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Paire je komentirao na Twitteru Đokovićev intervju s Grahamom Bensingerom

21.5.2020.
12:30
Profimedia
VOYO logo

Pomalo kontroverzni francuski tenisač, poznat po svom temperamentu, Benoit Paire, otkrio je po čemu su on i prvi tenisač svijeta, Srbin, Novak Đoković, najsličniji.

Naime, Paire je komentirao na Twitteru Đokovićev intervju s Grahamom Bensingerom u kojem je srpski tenisač govorio o svojoj posebnoj dijeti i specifičnom režimu prehrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novače, jako si dosadan. Imamo istu dijetu. Zašto si našu tajnu otkrio svima na svijetu", rekao je, u šaljivu tonu, Paire. Riječ je o načinu ishrane u kojem se 16 sati posti i osam sadi jede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A evo o čemu se doista radi... "Ne jedem hranu kojoj je potrebno puno vremena za probavu. Posbice u prvom dijelu dana jer tada trebam više energije za vježbanje. Naglsak je na lakšoj hrani poput kvinoje, divlje riže, kuhanog batata. Prelazak na ovu dijetu pomgao mi je da prebrodim sve alergije, posbice onu na gluten, a eliminirao sam i rafinirani šećer. Pijem toplu vodu s limunom kako bi se tijelo lakše očistilo od toksina i zatim na prazan želudac pijem sok od celera. Dodajem na to zeleni smoothie s raznim voćem i morskim travama i to mi daje energiju za početak dana", objasnio je Đoković dio svoje dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo