KONAČNO JE USPIO: / Ćorić nakon pola godine prošao u drugo kolo nekog turnira, ali nije moglo bez drame

Image
Foto: Profimedia

Unatoč tome što je prokockao veliku prednost Ćorić nije pokleknuo

18.2.2020.
23:01
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Rio de Janeiru nakon što je u utorak pobijedio Argentinca Juan Ignacia Londera (ATP - 61) sa 7-6 (5), 7-5 u meču koji je trajao dva sata.

U prvom setu ukazala se samo jedna prilika za break, imao ju je Ćorić u četvrtom gemu, ali ju nije iskoristio. Nakon toga set je otišao u tie-break u kojem je Ćorić gubio 0-3, ali je uspio preokrenuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

The Brazilian, currently number 92 in the world rankings, Thiago Monteiro defeated the Croatian Borna Coric 6-4 7-6 (6) in the second round of the Argentina Open and, thus, got into the quarterfinals, instance in which will be measured before Pedro Sousa. (Credit Image: Roberto Almeida Aveledo/ZUMA Wire)

Pictured: Thiago Monteir, Image: 498227315, License: Rights-managed, Restrictions: -ARG, -BEL, -CHN, -CZE, -FIN, -HUN, -JPN, -MEX, -NLD, -NOR, -PER, -PRT, -SVN, -SWE, -CHE, -TWN, -GBR, Model Release: no, Credit line: Roberto Almeida Aveledo/ZUMA Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Činilo se da u nastavku meča više neće biti takve neizvjesnosti, jer je hrvatski tenisač sa dva uzastopna breaka preuzeo kontrolu i dva puta je servirao za meč, kod vodstva 5-2 i kod 5-4, ali je oba puta izgubio servis. Unatoč tome što je prokockao veliku prednost Ćorić nije pokleknuo, te je na kraju ipak slavio sa 7-5.

Ćorić u sljedećem kolu ide na 19-godišnjeg Brazilca Thiaga Seybotha Wilda (ATP-206), koji je na turnir ušao sa pozivnicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo