KOMIČAR BRUTALNO UVRIJEDIO ĐOKOVIĆA: / 'Srbi visokog profila obično se ispričavaju samo u Haagu'

Image
Foto: Profimedia

Napao je Đokovića zbog organiziranja Adria Toura

8.7.2020.
10:06
Profimedia
VOYO logo

Znate onaj osjećaj kada izvalite nešto neumjesno, mislite da ste duhoviti, ali čim to izgovorite na glas svjesni ste da ste napravili glupost? Vjerojatno se tako osjećao i švicarski komičar Stefan Busser koji je u svom podcastu u šali brutalno uvrijedio Novaka Đokovića, najboljeg tenisača svijeta.

Napao je Đokovića zbog organiziranja Adria Toura, turnira na području bivše Jugoslavije koji je naprasno otkazan zbog razbuktavanja korone između samih tenisača, Busser je okarakterizirao Adria Tour kao potpuni debakl upravo zbog toga jer su Đoković i njegovi suigrači bili zaraženi koronom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

(200202) -- MELBOURNE, Feb. 2, 2020 (Xinhua) -- Novak Djokovic of Serbia reacts during the men's singles final against Dominic Thiem of Austria at 2020 Australian Open in Melbourne, Australia on Feb. 2, 2020.,Image: 496073532, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Teška uvreda

Đoković se nakon otkazivanja Adria Toura danima posipao pepelom i ispričavao zbog svega, ali isprike očito nisu bile dovoljne za Bussera koji je odlučio otići korak dalje.

''Srbi visokog profila obično se ispričavaju samo u Haagu'', rekao je švicarski komičar i izazvao je lavinu burnih reakcija. Na koncu se i sam morao ispričati zbog neumjesne izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša kritika bila je usmjerena protiv Novaka Đokovića i ostalih tenisača na njegovom Adria Touru, a ne generalno protiv Srba. Očito je da se nismo izrazili dovoljno jasno i zbog toga nam je žao. Kad sve pažljivo sagledamo, poanta da se 'Srbi visokog ranga ispričavaju samo u Haagu' je neodgovarajuća u vezi Novaka Đokovića, kojem se divimo zbog njegovih sportskih dostignuća", poručio je Busser preko društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo