KOLINDI JE ŽAO ŠTO JOJ NEMA MACRONA: / 'A toliko smo se dugo dogovarali...'

Image
Foto: Screenshot: HRT
Image
Foto: Screenshot: HRT

'Ja uvijek vjerujem u pobjedu i moramo vjerovati u pobjedu'

23.11.2018.
17:56
Screenshot: HRT
VOYO logo

"Čestitam Borni na pobjedi. Vjerujem da večeras može biti 2-0 i da to već riješimo sutra u parovima pa da se u nedjelju opustimo", izjavila je u petak u HRT-ovom studiju nakon meča hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, u kratkom razgovoru za hrvatske medije, po završetku prvog dvoboja finala Davis Cupa u Lilleu, u kojem je Borna Ćorić u tri seta (6-2, 7-5, 6-4) pobijedio Jeremyja Chardyja i donio Hrvatskoj prvi od potrebna tri boda.

Image
BORNA ĆORIĆ PREGAZIO CHARDYJA KAO PLITAK POTOK: /

Poveli smo u finalu Davis Cupa

'Počelo je na najbolji mogući način'

"Počelo je na najbolji mogući način. Prije svega, čestitam Borni na ovoj pobjedi. Malo sam se zabrinula kad sam vidjela da je otišao na medicinsku pauzu. Nadam se da je sve u redu. Ne znamo o čemu je riječ, vidjela sam da se za nogu držao. Vidjet ćemo. Računamo i dalje, naravno. Navijat ćemo zdušno kao i do sada. Vjerujem da večeras možemo sa 2-0 i sutra, naravno, u parovima i da mi to već sutra riješimo pa da se u nedjelju onda malo opustimo", rekla je odlično raspoložena hrvatska predsjednica koja je meč promatrala iz svečane lože u društvu predsjednice Hrvatskog teniskog saveza Nikoline Babić i ministra državne imovine Gorana Marića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ja bih došla čak i da ga slutim'

U Lilleu je trebao biti i francuski predsjednik Emanuel Macron, ali su ga državničke obveze spriječile u dolasku.

"Nismo se čuli zadnjih nekoliko dana, nego prije nekoliko dana kad je najavio da ipak neće doći, tako da sam ja odlučila izravno doći u Lille, a ne u Pariz, na sastanak koji smo bili predviđali u jednom trenutku. Međutim, koliko ja znam u nedjelju su i neke obveze što se tiče Europske unije, a ovih dana je imao i nekoliko putovanja, tako da nije mogao doći, a zapravo smo se toliko dugo dogovarali da ćemo biti zajedno i da ćemo navijati", rekla je predsjednica nasmijavši se na novinarsku konstataciju kako je možda slutio da bi rezultat za Francuze mogao biti loš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja bih došla čak i da ga slutim. Ja uvijek vjerujem u pobjedu i moramo vjerovati u pobjedu, s takvim stavom ići u svaku utakmicu, u svaki meč", zaključila je hrvatska predsjednica i najavila doček za tenisače kakav je nedavno i priredila nogometnoj reprezentaciji.

"Naravno. Moramo i za njih spremiti doček, kako da ne. Mislim da će ovo, u svakom slučaju, biti sjajna promocija Hrvatske u svijetu, a ja se veselim pobjedi i da ćemo slaviti, nadam se već sutra."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo