KLINAC POSTAO FACA DANA / Dosao iz publike i majstorski izigrao slavnog Federera!

Revijalni mec izmedu velikog Rogera Federera i Bugarina Grigora Dimitrova odigran je u slavnoj americkoj dvorani Madison Square Garden, ali spomenuti tenisaci nisu bili u prvom planu.

11.3.2015.
18:11
VOYO logo

Roger Federer vjerojatno jos uvijek razmislja o klincu iz publike koji je postao prava faca dana. Slavni svicarski tenisac i bugarski teniski as Grigor Dimitrov odigrali su revijalni mec u poznatoj americkoj dvorani Madison Square Garden u New Yorku.

Publika je mogla uzivati u potezima ova dva tenisaca, ali i zabavi koja im je servirana na teniskom terenu i oko njega. Medutim, nisu ocekivali kako ce jedan klinac odigrati poen za pamcenje protiv svoga velikog idola. Situacija je bila sljedeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dimitrov je u trecem setu (rezultat je bio 1:1 u setovima, 3:2 u trecem za Federera) reket dao jednom mladicu koji je hrabro, bez ikakve treme, prihvatio veliki izazov i izasao na megdan Federeru. Federer je servirao a mali je ekspresno vratio. Uslo se u razmjenu udaraca u kojoj je Svicarac odlucio izaci na mrezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je navijac izveo nesto zaista cudesno. Sjajno je lobao Federera a loptica je pala tik uz aut liniju. Nedohvatljivo, cudesno, kao da se radi o pravom profesionalcu. Publika u dvorani potez je popratila sa erupcijom odusevljenja, a Federer je samo prozvakao majicu.

Nema sumnje, ovaj potez je sve odusevio. Pogledajte i sami se uvjerite zasto je klinac postao faca dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo