KIŠA PREKINULA NEIZVJESNI ČETVRTFINALNI MEČ ROLAND GARROSA: / Nastavak u četvrtak

Image
Foto: AFP

Tenisači nisu uspjeli završiti niti prvi set, kiša je susret prekidala dva puta

6.6.2018.
20:38
AFP
VOYO logo

Susret četvrtfinala drugog Grand Slam turnira sezone Roland Garrosa između hrvatskog tenisača Marina Čilića i Argentinca Juana Martina Del Potra prekinut je zbog kiše pri rezultatu 6-6 u gemovima i 5-5 u tiebreaku prvog seta i nastavak je u četvrtak.

ČILIĆ SE MUČIO S FOGNINIJEM: Izborio četvrtfinale nakon pet setova i ispuštenog vodstva od 2-0

Tenisači nisu uspjeli završiti niti prvi set, kiša je susret prekidala dva puta, a Čilić je spasio ukupno šest break lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi prekid dogodio se kod rezultata 5-5 kada je pauza trajala 45 minuta, a potom i pri rezultatu 6-6 u gemovima i 5-5 u trinaestoj igri nakon čega je odlučeno kako će nastavak biti u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do rezultata 4-4 oba tenisača su čvrsto držala svoj servis. U devetoj igri Argentinac je stigao do tri break lopte, no Čilić se uspio spasiti i povesti 5-4. Del Potro je izjednačio nakon čega je počela kiša. Pauza je trajala 45 minuta, a u nastavku meča Argentinac je stigao do nove tri lopte za obrat. Čilić se još jednom izvukao i poveo je 6-5. Argentinac je izjednačio i set je ušao u tie-break. No kod rezultata 5-5 uslijedio je novi kišni prekid.

Čilić i Del Potro su do sada igrali 12 puta, a najbolji hrvatski tenisač je upisao samo dvije pobjede. Posljednju prije sedam godina u Montrealu. Nakon toga upisao je sedam uzastopnih poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu četvrtfinala igraju Španjolac Rafael Nadal i Argentinac Diego Schwartzman. Prvi set je dobio Argentinac 6-4, a u drugom setu Nadal vodi 5-3. I njihov susret je prekinut zbog kiše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo