Karlović slavio protiv pobjednika iz Zagreba

Hrvatski tenisač Ivo Karlović pobijedio je u 1. kolu ATP turnira u Dohi Ukrajinca Sergija Stahovskija sa 6:7(1), 6:2, 7:6(3) nakon dva sata i deset minuta igre.

3.1.2012.
18:14
VOYO logo

Stahovskij je u prvom setu bio nedodirljiv na servisu. Nije pružio nijednu priliku za break našem tenisaču koji je osvojio svega četiri poena na servisu 62. igrača svjetske ljestvice. Ukrajinac je, pak, kod 5:5 imao tri prilike za obrat, nije ih uspio realizirati, no zato je u tie-breaku bio vrlo dominantan, izgubio je samo jedan poen.

U drugom je setu, međutim, servis nekadašnjeg pobjednika ATP turnira u Zagrebu stao, što je Karlović znao iskoristiti. S dva breaka, u trećem i sedmom gemu, lakoćom je pospremio drugi set u džep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećem je setu prvi do šanse za oduzimanje servisa došao Stahovskij, u šestom gemu, potom je dva puta priliku za break imao i Zagrepčanin, ali set i meč na kraju su ipak odlučeni u novom tie-breaku. Nakon što je Stahovskij poveo s 3:2, Karlović je nanizao pet poena i došao do druge pobjede u četvrtom meču protiv 26-godišnjeg Ukrajinca.

U 2. kolu turnira koji se igra na tvrdoj podlozi, uz nagradni fond od 1.024 milijuna dolara, Karloviću će s druge strane mreže biti Rus Mihail Južnij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo