Karlović nastavio pobjedničku seriju, Dodig i Tomljanović ispali

Hrvatski tenisač Ivo Karlović nastavlja nizati pobjede.

25.2.2015.
13:07
VOYO logo

Za razliku od Karlovića, Ivan Dodig i Ajla Tomljanović na istom turniru nisu bili uspješni. Dodig je izgubio od Amerikanca Stevea Johnsona 4:6, 4:6, dok je Tomljanović u ženskom dijelu turnira izgubila od Slovakinje Magdalene Rybarikove 3:6, 4:6.

Karlović je u Acapulcu postavljen za šestog nositelja i u prvom kolu je odmjerio snage protiv 29-godišnjeg Gruzijca s ruskom putovnicom. Bio je to njihov drugi međusobni ogled na ATP Touru, treći ukupno i treća pobjeda 'Diva sa Šalate'. Prvu je ostvario 2009. u Queensu, a slavio je i 2013. u kvalifikacijama Mastersa u Montrealu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idući protivnik bit će mu srpski tenisač Dušan Lajović, 78. tenisač svijeta. Do sada su igrali dva puta i oba puta je pobijedio Karlović. Prije tri godine na Challengeru u Bratislavi, te 2010. na ATP turniru u Beogradu.

Drugi hrvatski predstavnik u muškom dijelu turnira u Acapulcu Ivan Dodig ispao je već u prvom kolu od Amerikanca Stevea Johnsona. Bio je to njihov prvi međusobni susret. Dodig u Acapulcu nastupa i u paru s Brazilcem Marcelom Melom. Postavljeni su za prve nositelje, a na otvaranju ih očekuju filipinsko - američki par Treat Huey i Scott Lipsky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na "Abierto Mexicano Telcel" turnir u Acapuilcu nastupaju i djevojke. Mirjana Lučić-Baroni još je jučer slavila u prvom kolu pobijedivši Španjolku Laru Arruabarrenu sa 6:3, 6:3 u susretu koji je trajao sat i 10 minuta.

Noćas je nastupila i Aja Tomljanović koja je poražena od Slovakinje Magdalene Rybarikove. Tomljanović i Rybarikova su u Acapulcu igrale i lani, a tada je slavila Ajala i to 6:1, 6:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo