O čemu to Karlović pjeva u Londonu?

Ivo Karlović i dalje ne zna hoće li nastupiti na Olimpijskim igrama, a svoje je dvojbe podijelio i sa svojim sljedbenicima na društvenoj mreži Twitter. Naravno, na svoj originalan način...

25.7.2012.
20:08
VOYO logo

"U zavojima šepam, ne mogu da ih cijepam. No, u Londonu sam i još uvijek se nadam da ću nastupiti na Olimpijskim igrama. Iako, gležanj me još uvijek boli", napisao je pomalo u rimi hrvatski tenisač.

U Olimpijskom selu u Londonu sve je veći broj hrvatskih sportaša. U srijedu se 'starosjediocima' priključila nova veća skupina naših aduta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Karlovića, u Olimpijsko selo su se prijavili vaterpolisti, jedni od najvećih hrvatskih kandidata za odličje na predstojećim Igrama. Stigli su i džudaši Marijana Mišković i Tomislav Marijanović, zatim strijelac Giovanni Cernogoraz te biciklisti Radoslav Rogina i Kristijan Đurasek.

Đurasek će, podsjetimo, u cestovnoj utrci zamijeniti ozlijeđenog Roberta Kišerlovskog. Što se tiče Karlovića, i on je imao problema s ozljedom, ali je ipak doputovao u London, a tijekom četvrtka bi trebala stići i njegova partnerica u igri mješovitih parova Petra Martić. Za nju se spominjalo da je zbog ozljede otkazala nastup na Igrama, ali u međuvremenu se predomislila i odlučila nastupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svečano otvaranje Igara 30. Olimpijade na rasporedu je u petak navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo