KAKO JE BIVŠI BROJ JEDAN ZAMALO PREBIO ĐOKOVIĆA: / 'Upao sam u svlačionicu i htio istući Novaka, ali...'

Image
Foto: Profimedia

'Pobijedio me baš onako kako je želio i zatim je likovao. Kad je ušao u svlačionicu krenuo sam za njim'

13.4.2020.
8:27
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnji najbolji igrač svijeta, a danas umirovljeni tenisač, Amerikanac, Andy Roddick, otkrio je svojevremeno za Eurosport koliko je zapravo teško igrati protiv Srbina, Novaka Đokovića. Roddick je tom prilikom otkrio i kako se jednom zamalo potukao s Đokovićem.

Bilo je to prije 12 godina kada su Roddick i Đoković igrači četvrtfinale US Opena, u kojem je Srbin slavio s 3:1. Roddick je tada uoči napao Đokovića i rekao mu da je izmišlja ozljede i pretvara se, a Đoković mu je odgovorio na terenu razbivši ga pred njegovom publikom. No, nakon meča Đoković je počeo likovati pred svima i to se Roddicku nimalo nije svidjelo pa je nakon meča otišao u Novakovu svlačionicu kako bi se s njim fizički obračunao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

2nd seed NOVAK DJOKOVIC (SRB) celebrates after defeating 3rd seed ROGER FEDERER (SUI) on Rod Laver Arena in a Men's Singles Semifinal match on day 11 of the Australian Open in Melbourne, Australia Tennis Australian Open Day 11, Melbourne, USA - 30 Jan 2020, Image: 495575545, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Sydney Low/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Jednom sam tako upao u svlačionicu kod jednog rivala. Neću vam reći njegovo ime, samo to da se rimuje sa Šmovak Šmoković. Bilo je to jednom na US Openu. Izazvao sam ga izjavama, a onda me on razbio na terenu. Pobijedio me baš onako kako je želio i zatim je likovao. Kad je ušao u svlačionicu krenuo sam za njim. Njegov tadašnji trener Gebhard Gritsch je doletio da ga zaštiti. Kad sam vidio kolika gromada od čovjeka stoji iza mene, povukao sam se. Da nisam to napravio, vlak bi me pregazio", ispričao je prije nekoliko godina Roddick.

Međutim, sada ima puno drugačiji odnos s Đokovićem. "Netko poput Đokovića može vam učiniti život mizernim. Toliko ima dobar retern", rekao je Roddick za Eurosport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo