ON ZNA KAKO JE SLAVITI

JUNAK IZ 2005. PROKOMENTIRAO ČILIĆEV PORAZ: ‘Kako je sad Marinu? Loše!’

Imao je Marin Čilić priliku, no 2-0 u setovima pokazalo se nedostatnim za pobjedu protiv Juana Martina del Potra pa će Hrvatska i Argentina o pobjedniku Davis Cupa odlučiti ogledom u petom susretu. Igrat će ga Ivo Karlović i Federico Delbonis.

Viđeno u tek završenom ogledu Čilića i Del Potra za HRT je prokomentirao Ivan Ljubičić.

Krenuo je odgovorom na upit kako je sad Čiliću.

NET.HR UŽIVO IZ ARENE: Del Potro preokrenuo 0:2 protiv Čilića, rasplet finala Davisa Cupa slijedi u petom meču

“Loše mu je, loše, ali moramo gledati naprijed. Ivo će igrati i nadam se ćemo slaviti”, ponudio je svoje viđenje Ljubičić, najzaslužniji za osvajanje naslova u Davis Cupu 2005. godine.

“Teško je reći što je presudilo u ovako dugom meču, teško je odrediti detalj. Oduševljen sam kako je Del Potro cijelo vrijeme bio miran, svaka mu čast. On samo djeluje umorno, da treba igrati još pet sati mogao bi on to. Konstantno je kvalitetno igrao, bio je mirniji, staloženiji i bolji”, dodao je Ljubičić, a o odluci da Argentina u petom meču Karloviću suprotstavi Delbonisa je kazao:

“Delbonis je igrač koji bi trebao pasati Ivi u ovom meču. Neće mu Ivo dati vremena u igri, nadamo se da će dobro ući u meč i dobit prvi set. Što će dulje meč trajat, to će se Karlović više umarati i zato je važno da bude brz”, zaključio je Ljubičić.

Povratak na Net.hr