JEDAN PROŠAO, DRUGI ISPAO: / Karlović s dva tie-breaka do četvrtfinala, Čilićeva kriza se nastavlja

Image

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u četvrtfinale ATP turnira koji se igra na travnatoj podlozi u nizozemskom Hertogenboschu.

9.6.2016.
17:56
VOYO logo

Karlović je kao treći nositelj bio slobodan u prvom kolu, a u drugom je bio bolji od domaćeg predstavnika Igora Sijslinga sa 7-6 (4), 7-6 (5). Bio je to drugi međusobni dvoboj ovih tenisača i druga pobjeda 37-godišnjeg Zagrepčanina koji je slavio i prije tri godine u Bogoti.

Slijedi Mannarino

Karlović je na putu do današnje pobjede ispalio 20 asova, a zanimljivo je da u meču nije imao nijednu priliku za break. Jedinu šansu za oduzimanje suparnikova servisa imao je Sijsling, ali nije je uspio iskoristiti, a u oba tie-breaka je Karlović bio uspješniji. U četvrtfinalu hrvatskog veterana očekuje dvoboj protiv Francuza Adriana Mannarina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na turniru u Stuttgartu, koji se također igra na travnatoj podlozi, najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ekspresno je zakljkučio nastup. U prvom je kolu bio slobodan, a u drugom je izgubio od 37-godišnjeg Čeha Radeka Štepaneka koji je slavio sa 7-6(4), 7-5. Bio im je to četvrti međusobni ogled i treća pobjeda trenutno 129. igrača svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo