Čilića nakon US Opena čeka 'pakao' kakav nije mogao niti sanjati

Slijedeći tjedan u Pekingu počinje jaki ATP turnir na kojem će nastupiti i hrvatski tenisači Marin Čilić i Ivo Karlović.

27.9.2014.
15:43
VOYO logo

Karlović će u prvom kolu imati relativno lagan posao protiv igrača koji će doći iz kvalifikacija. Ali, već u drugom kolu, najvjerojatnije će igrati protiv velikog španjolskog tenisača Rafela Nadala koji se vraća na teniske terene s kojih je izbivao nekoliko mjeseci.

Najboljeg hrvatskog tenisača i osvajača US Opena Marina Čilića u prvom kolu čeka domaći igrač Yan Baija, koji je sudjelovanje na turniru izborio preko pozivnice. Nakon spomenutog Kineza, u drugom kolu Čilića čeka Portugalac Souse ili igrač iz kvalifikacija, ovisno tko pobijedi u međusobnom meču. Ako gledamo trenutnu formu našeg igrača, Čilić bi trebao izboriti plasman u četvrtfinale. A onda za njega slijedi - pakao. U četvrtfinalu ga čeka britanski tenisač Andy Murray, dok bi ga u polufinalu mogao dočekati Novak Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/WVhAWm773W8

U slučaju da Čilić slavi u svim spomenutim dvobojima, što će zaista biti veliki izazov za ovog sjajnog Međugorca, za očekivati je da će se Hrvat sudariti s Nadalom. Ako podvučemo crtu, to bi značilo slijedeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Čilić želi pobijediti na ATP - u Pekingu, morat će svladati tri sjajna igrača iz TOP 11, plus spomenute slabije tenisače koji itekako mogu iznenaditi.

Najteži meč, naravno ako dođe do njega, trebao bi mu biti protiv Đokovića koji je apsolutni vladar ovoga turnira. Naime, legendarni srpski tenisač na ovom turniru ima fantastičan omjer 19-0, osvojio ga je posljednje četiri godine. Turnir nosi i veliki bodovni rang, kao i financijski "stimulans". Pobjednik na turniru osvojit će nešto više od 600,000 dolara te 500 ATP poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo