JAVIO SE I 'LUDI' NOLE / 'Nije lako igrati, a ni sjediti'

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković plasirao se u finale jakog ATP turnira u Indian Wellsu. Branitelj naslova je u polufinalu uvjerjivo nadigrao Britanca Andyja Murraya sa 6-2, 6-3.

22.3.2015.
7:35
VOYO logo

U finalu će Đoković igrati protiv pobjednika susreta između drugog nositelja Švicarca Rogera Federera i Kanađanina Miloša Raonića.Tako će se aktualni teniski broj jedan u svijetu u svojem petom finalu ovog turnira pokušati uzeti i četvrtu titulu kralja Indian Wellsa.

A nakon dvoboja s Murrayem, kojeg je lako dobio sa 6:2, 6:3 i koji je bio igran na velikoj vrućini u kalifornijskoj pustinji, Đoković je bio iznimno sretan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedno finale je arhivirano, a postoji dobra šansa da se uzme i novi ATP naslov iz serije Masters 1000. Ako se uzme i ovaj dosadašnji tijek sezone, Đoković može biti itekako sretan. Iako, njegova sreća i uspješna sezona itekako ovisi o nadolazećem Wimbledonu, najcjenjenijem svjetskom teniskom turniru. No, sada samo gleda prema finalu kojeg čeka u dobrom raspoloženju.

Popularni Nole je stoga nakon meča na društvenim mrežama pokazao svoju sreću, ne krivši tako raspoloženje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uh, baš velika vrućina. Nije lako igrati, a ni sjediti. Ali, dobro je bilo! Hvala na podršci! Idemo dalje".

Đoković je prokomentirao i meč protiv sjajnog škotskog tenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je išlo dobro od samog početka meča. Ušao sam u pravom ritmu u meč, a Andy je griješio. Igrao sam solidno, mogu biti sretan sa svojim nastupom. Očekivao sam teži meč i veću borbu sa Murrayem, ali on nije bio na svom uobičajenom nivou", rekao je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo