Izbornik Prpić objavio sastav za JAR!

Izbornik teniske reprezentacije Goran Prpić u utorak je objavio sastav za predstojeći susret kvalifikacija za Svjetsku skupinu Davis Cupa koji će Hrvatska od 16. do 18.

6.9.2011.
15:22
VOYO logo

U postavi su Marin Čilić (trenutno 28. na pojedinačnoj ATP listi), Ivan Dodig (33.), Antonio Veić (182.) i Nikola Mektić (267.).

Ivo Karlović ovaj put nije u sastavu jer on i supruga Alsi očekuju rođenje njihova djeteta upravo u vrijeme susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Respektiramo suparnika, pogotovo Kevina Andersona koji u posljednje vrijeme igra vrlo dobro, ali smatramo da bi bio neuspjeh da izgubimo. Naše su ambicije da i sljedeće godine igramo u Svjetskoj skupini i stoga idemo u Južnu Afriku želeći pobjedu", rekao je Prpić.

Najbolje rangirani južnoafrički tenisač je Kevin Anderson, 34. igrač svijeta. Osim njega u sastavu će biti i Rik de Voest (124.), Izak van der Merwe (129.) i Raven Klaasen (254.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret će se održati od 16. do 18. rujna na betonskoj podlozi u Potchefstroomu, gradu 117 kilometara udaljenom od Johannesburga, koji se nalazi na nadmorskoj visini od 1343 metra.

Kako bi se što bolje prilagodila uvjetima, hrvatska reprezentacija će u Potchefstroom doputovati već u subotu, 10. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 16. do 18. ovog mjeseca u Cordobi će se domaćini Španjolci s Francuzima boriti za finale Davis Cupa. Domaću će momčad predvoditi njihov najbolji tenisač Rafael Nadal.

Da je uvrstio drugog igrača ATP-ove ljestvice na popis reprezentativaca izbornik Albert Costa objavio je u utorak. Uz njega, u sastavu će biti provjerene snage: David Ferrer, Fernando Verdasco i Feliciano Lopez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roger Federer je pristao predvoditi švicarsku tenisku reprezentaciju u kvalifikacijskom dvoboju za ulazak u Svjetsku skupinu Davis Cupa, koji će se igrati u Sydneyju.

Australska će reprezentacija, predvođena Lleytonom Hewittom i Bernardom Tomicem, ugostiti Švicarce na travnatom terenu sidnijskoga Royal Golf Cluba od 16. do 18. ovog mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Severin Lüthi uputio je još pozive Stanislasu Wawrinki, Stephaneu Bohliju, Marcu Chiudinelliju i Alexanderu Sadeckom.

Vezani članci:

arti-201107130594006 arti-201108030712006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo