IVO SE VRAĆA KUĆI: / Zločesti Australac sredio hrvatskog veterana

Image
Foto: AFP

Hrvatski tenisač Ivo Karlović (36) nije se uspio probiti u polufinale ATP turnira u Kuala Lumpuru gdje ga je u petak u četvrtfinalu sa 7:6 (4), 7:6 (2) nadigrao Australac Nick Kyrgios.

2.10.2015.
10:22
AFP
VOYO logo

Bio je to njihov drugi međusobni dvoboj i druga pobjeda 20-godišnjeg Australca koji je Karlovića svladao i u 2. kolu ovogodišnjeg Australian Opena. Kyrgios je do pobjede u Kuala Lumpuru stigao za 84 minute u dvoboju u kojem nije bilo nijednog breaka, a australski tenisač, poznat po vrijeđanju , bio je bolji u obje odlučujuće igre.

Image
NAKON VRIJEĐANJA DONNE VEKIĆ: /

Sramotna izjava australskog primitivca

Image
NAKON VRIJEĐANJA DONNE VEKIĆ: /

Sramotna izjava australskog primitivca

Ključne dvostruke pogreške

Karlović je u tie-breaku prvog seta pomogao Kyrgiosu s dvije dvostruke pogreške i nije uspio nadoknaditi zaostatak 1:4 u koji je upao na početku odlučujućeg gema. U drugom setu je Kyrgios u četvrtom gemu propustio svoju jedinu break-loptu, a gem poslije Karlović je stigao do 15:40, ali je i on ostao bez realizacije. U tie-breaku je Kyrgios opet stvorio početnu prednost 4:1 te priveo meč kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović je dvoboj završio s 13 asova, dva više od Kyrgiosa, te s četiri dvostruke pogreške, tri više od Australca. Hrvatski tenisač je realizirao 82 posto poena nakon prvog servisa te 61 posto nakon drugog. Osvojio je 19 poena na reternu, jedan više od Kyrgiosa. No, Australac je bio bolji u oba tie-breaka i zasluženo izborio mjesto u polufinalu. Karlović ove godine ima izrazito lošu statistiku osvojenih tie-breakova. Od 61 odigranog tie-breaka osvojio je samo 25, a 36 ih izgubio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo