IVANIŠEVIĆ U ČUDU: / "I da napravi 200 pogrešaka, opet će pobijediti"

Image
Foto: AFP, TORU YAMANAKA

Najveći hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević još je jednom izrazio oduševljenje prvim svjetskim reketom Novakom Đokovićem koji trenutno djeluje kao da nema pravu konkurenciju.

26.1.2016.
13:41
AFP, TORU YAMANAKA
VOYO logo

Istina, Đoković se u osmini finala aktualnog Australian Opena itekako namučio protiv Gillesa Simona - za pobjedu je morao igrati pet setova i pritom je napravio gomili neprisiljenih pogrešaka. No, iz svega se izvukao i potom bez ikakvih poteškoća sredioKeija Nishikorija za polufinale i dvoboj protiv Rogera Federera.

Image
A SAD, FINALE PRIJE FINALA: /

Đoković i Federer, po 45. put

Image
A SAD, FINALE PRIJE FINALA: /

Đoković i Federer, po 45. put

Ni Federer nema velike šanse

"Čovjek je imao 100 neprisiljenih pogrešaka, to je ogromna brojka, i usprkos tome je dobio meč. Onda je jasno koliko je bolji od svih - može ih imati i 200, opet će dobiti meč. To što nije izgledao baš dobro... Simon je gadan igrač, dosadan i ne pravi puno pogrešaka, moraš ga baš pobijediti. Nole je malo 'ispuhan', ali ne može ni on uvijek biti na sto posto", rekao je Ivanišević u razgovoru za B92.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićanin misli da ni švicarski genijalac Federer nema šanse protiv Đokovića u Melbourneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vidim tko ga može zaustaviti - jedino je to mogao Wawrinka koji ima tu svoju ’harakiri’ igru s puno rizika. Novak je apsolutni favorit i pobjeđuje čak i kada igra loše. Federer je opasan, ovaj teren je dosta brz i mislim da tu ima najviše šansi protiv Novaka. Opet, na tri dobivena seta, teško može s Đokovićem."

"Nisam očekivao poraz Čilića"

Ivanišević je prokomentirao i ispadanje najboljeg hrvatskog tenisača i svoga učenika Marina Čilića od kojeg je u 3. kolu bolji bio Roberto Bautista Agut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je neugodan tenisač i ako mu se dozvoli šansa, iskoristit će je, ali ipak nisam očekivao poraz. Idemo, dalje, slijede nam Acapulco, Davis Cup, pa dva Mastersa u SAD-u. Ispao je ranije nego što smo mislili, ali nema panike - godina je duga i čeka nas još puno važnih turnira. Ne brani ništa do Roland Garrosa", zaključio je Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo