Urnebesni Ivanisevic odusevio: Pogledao u gace, a kad tamo...

Da s legendarnim hrvatskim tenisacem Goranom Ivanisevicem nikad nije dosadno, naucili su u utorak i gledatelji u Singapuru.

3.12.2014.
10:22
VOYO logo

Ni Splicanin ni njegovi UAE Royalsi nece taj dvoboj pamtiti po dobrome. Ivanisevic se vec na pocetku meca protiv Santoroa ozlijedio, ali je odigrao pet gemova prije nego sto ga je zamijenio Nenad Zimonjic. U konacnici je hrvatsko-srpska kombinacija izgubila od francuskog veterana sa 6:2, a Royalsi su porazeni od Indian Acesa s uvjerljivih 30:11. Nije se pritom proslavio ni Marin Cilic koji je u paru sa Zimonjicem izgubio od Bopanne i Monfilsa sa 6:1.

No, ako igrom bas i nisu odusevili gledatelje, Royalsi su ih barem dobro zabavili, a u glavnoj je ulozi, dakako, bio Ivanisevic. Prije no sto je napustio teren i predao 'stafetnu palicu' Zimonjicu, nekadasnji je pobjednik Wimbledona odradio igrokaz u kojem mu je 'meta' bio ponajbolji tenisac danasnjice Rafael Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/jIHHMflkQuM Ivanisevicev sou pogledajte na videu od 8:00

Ivanisevic je imitirao Spanjolca, odnosno njegovu karakteristicnu pripremu za servis. Bilo je tu svega sto inace gledamo kod Nadala, od brisanja lica s oba rukava, ceskanja po nosu, do uobicajenog vadenja donjeg rublja iz straznjice. A Goran je tome dodao i svoj mali zacin - pogled u hlace i provjeru je li sve na svome mjestu…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo