Ivanišević pokušao šarmirati sutkinju!

Goran Ivanišević pobjedom je okončao pretposljednji, šesti ovogodišnji turnir ATP-ova Champions Toura, odigran u belgijskom Knokke-Heistu.

21.8.2012.
8:35
VOYO logo

Pobijedio je hrvatski veteran u finalu Šveđanina Thomasa Enqvista, igrača koji je u jednom razdoblju njihove profesionalne karijere predstavljao nepromostivu prepreku za Splićanina. I ovoga je puta bilo tijesno - 7-6(3), 2-6, 10-6, ali za Gorana.

Osim razornošću svojih udaraca, posebno servisa, Goran je publiku oduševio svojim humorom. Pokušavao je šarmirati linijsku sutkinju da bi sudila u njegovu korist, gledatelje koji su kasnili u dvoranu odlazio je smjestiti na sjedala poput ljubaznog domaćina, a jednog je gledatelja zamolio da mu se javi na mobitel koji je zazvonio na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Servirao je, javljaju lokalni mediji, redovito 2-3 asa po svakom servis-gemu. Dobra atmosfera je ponijela i Šveđanina, pa je tako u jednom trenutku otišao po drugi reket, dao ga najbližem sakupljaču lopti i postavio ga uz sebe kad je trebalo vraćati Ivaniševićeve servise.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim protiv jakog suparnika, borio se 41-godišnji Hrvat i protiv ozljede. Početkom drugog seta stradala mu je zadnja loža, nakon čega je ekspresno izgubio set. Uložio je zato cijeloga sebe u super-tie-break, koji je fantastičnim servisima i reternima dobio 10-6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je to najbolji super-tie-break koji sam odigrao na Champions Touru. Udarao sam svaku lopticu najjače što sam mogao i išao sam punim rizikom u svaki udarac znajući da ne mogu ulaziti u razmjene udaraca. Ja se nisam mogao kretati, ali loptice su ulazile. Tako me iživcirala ta ozljeda. Nisam mogao vjerovati da me opet zadesila", rekao je Goran dodavši:

"Ovo je jedan od najboljih turnira u našoj seriji. Drago mi je što sam opet bio u Belgiji i nadam se povratku iduće godine. Thomas je i danas bio sjajan protivnik. Dobar je i drag prijatelj. Uživam igrati protiv njega".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedom je Goran skočio na treće mjesto veteranskog renkinga, dok je Enqvist pao na peto. Mark Philippoussis Ivaniševiću na drugom mjestu bježi 130 bodova (730-600), dok Carlos Moya vodi uvjerljivo s 1375 bodova.

Goran se nada da će se oporaviti do posljednjeg turnira u godini, Mastersa u londonskom Royal Albert Hallu koji se igra od petoga do devetog prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo