IVANIŠEVIĆ I ĐOKOVIĆ DOVODE TENISKI SPEKTAKL U ZADAR: / 'Novak me pitao kako možemo uključiti Hrvatsku'

Image
Foto: Profimedia

Ivanišević će na turniru sudjelovati i kao Đokovićev trener u čijem je timu od prošle godine

3.6.2020.
13:29
Profimedia
VOYO logo

Legenda hrvatskog tenisa Goran Ivanišević prvi se put u svojoj bogatoj karijeri našao u ulozi direktora turnira i to "Adria Toura" koji će se 20. i 21. lipnja održati u Zadru. Turnir organizira prvi igrač svijeta Novak Đoković u suradnji s Hrvatskim teniskim savezom, a okupit će neka od najvećih imena svjetskog tenisa.

"Turnir će se igrati na zemlji, bili smo spremni i na beton, ali su se iz Novakovog tima ipak odlučili za zemlju. Čekamo konačnu potvrdu o broju navijača koji će nam biti dopušten. Bit će stadion za devet tisuća ljudi koji će se montirati ovaj tjedan, a ja se nadam da će nam dozvoliti pola tog kapaciteta da ipak publika vidi te najbolje igrače na svijetu", istaknuo je Ivanišević te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je jedna svjetska prilika da prikažemo i Zadar i Hrvatsku u prekrasnom svjetlu, kao korona-free zemlju te pozovemo turiste. Zadar se pokazao ne samo kao košarkaški grad već i kao teniski grad s ona dva Davis Cup susreta što je organizirao nevjerojatno. Ne sumnjam da će i ova organizacija proći kako treba i da će svi naši gosti i tenisači koji dođu izvana biti iznimno zadovoljni."

Image
'ZANOSNA HRVATICA UZDRMALA TENISKI SVIJET': /

Izjava Donne Vekić postala hit u susjedstvu, svi živi je citiraju

Image
'ZANOSNA HRVATICA UZDRMALA TENISKI SVIJET': /

Izjava Donne Vekić postala hit u susjedstvu, svi živi je citiraju

Organizator i Đokovićev trener

Ivanišević će na turniru sudjelovati i kao Đokovićev trener u čijem je timu od prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Adria Tour" nastao je na inicijativu srpskog teniskog asa kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna. "Adria Tour" održat će se u nekoliko zemalja, a na njemu će uz Đokovića zaigrati Dominic Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, a u Zadru će nastupiti i dva najbolja hrvatska tenisača Marin Čilić i Borna Ćorić.

"Novak je već i prije imao ideju da se organizira jedan 'tour' odnosno par egzbicijskih mečeva u Beogradu, Sarajevu, Hrvatskoj. Teško je to organizirati, pogotovo s uobičajenim rasporedom tenisača. Ova korona, koliko god je zla i nesreće donijela, omogućila je i 'Adria Tour'. Novak me pitao kako bi se mogla uključiti Hrvatska, ja sam provjerio s Hrvatskim teniskim savezom i uz njihovu pomoć odabrali smo Zadar. Novakova želja se ispunila i uz ovu ekipu koja dolazi mogu reći da će ovo biti teniski spektakl na Balkanu", osvrnuo se na Đokovićevu inicijativu Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo