Šteta! Propala još jedna prilika za hrvatsko odličje!

Hrvatska više nema predstavnika u tenisu na Olimpijskim igrama u Londonu. Kao posljednji su ispali, na turniru parova u Wimbledonu, Marin Čilić i Ivan Dodig.

2.8.2012.
16:46
VOYO logo

Dva španjolska tenisača, David Ferrer i Feliciano Lopez, bili su posve dominantni protiv hrvatskog para, te su slavili 6:4, 6:4. Kada kažemo da Čilić i Dodig nisu tijekom meča imali niti jednu break-loptu, te da su Španjolci izgubili samo šest poena na servisu, najbolje oslikavamo dominaciju Ferrera i Lopeza.

U prvom su setu Španjolci napravili break odmah u prvom gemu (servis Dodiga), dok su u drugom također slomili Dodiga na njegov početni udarac, te lako ušli u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić i Dodig tako nisu postali treći hrvatski teniski par s polufinalom na Igrama. Prije njih su tako daleko dogurali Ivanišević i Prpić u Barceloni (1992.), odnosno, Ljubičić i Ančić u Ateni (2004.).

Recimo da su u četvrtak ispali treći nositelji, Srbi Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić, koje su svladali Francuz Julien Benneteau i Richard Gasquet sa 6:4,7:6(3), dok su prvi nositelji, američka braća Bryan pobijedili Erlicha i Rama sa 7:6(4), 7:6(10).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo